Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:49 | December 23, 2018

Mot Östersund

Hej på er!
Vi lyfter alldeles strax mot Östersund och den här tiden på Bromma flygplats sög musten ur mig. Allt har ju gått supersmidigt, taxiresan, incheckningen, säkerhetskontroll mm men det är så mycket folk son reser över jul. Hela flygplatsen var smockad, alla är stressade, barn som gråter, väskor som rullas in i en. Det är det här som är nackdelen med jul, all jävla stress.
Det ska bli skönt att komma bort trots att det bara är för några dagar. Jag kommer vara hemma hos pappa till jag åker hem. När man flyttat från staden man växte upp i så blir det också en stress i sig att komma hem då ens vänner och släkt vill att man hälsar på. Så istället för att åka upp för att mysa och slappna av blir det att man flänger runt och ska vara alla till lags. Inte i år. Det här året ska jag bara vara i huset, på gården eller i skogen och se dessa dagar som en liten återhämtning.
Den här helgen har vart ganska jobbig för mig. Det har inte hänt något speciellt och det är det som gör det så jobbigt. Ångesten har vart så påtaglig och jag har typ börjat känna mig jobbig och till besvär för mina vänner för jag går runt som ett frågetecken och mår dåligt utan att kunna sätta fingret på det. Men mina vänner är så jävla bra och ger mig så otroligt mycket stöd och jag är evigt tacksam för dom. Men då det blivit allt mer på sista tiden så ringde jag min terapeut och sa att jag behövde gå oftare. Så nästa vecka när jag kommer hem ska jag till min terapeut och jag verkligen längtar efter det besöket för det var ett tag sedan sist.
Jag nämnde även i fredags att jag skulle ta helgen till att tänka över lite saker och jag har gjort det. Sugit på karamellen och mer eller mindre tagit beslutet att ta januari off. Jag gör klart det jag behöver göra nu i december och sedan tar jag en månad ledigt.
Det har vart en skrämmande tanke då detta är mitt jobb. Tankar som “kommer jag ha några läsare och följare kvar” har snurrat runt men jag har insett att det spelar ingen roll hur många som följer mig så länge jag inte mår bra. Jag kommer inte kunna leverera bra content om jag mår skit och eftersom jag gjort det här non stop i 6,5 år så behöver jag nu ta ett steg tillbaka för att typ rehaba.
Jag har inte tänkt över hur eller vad jag ska göra utan jag tänkte ta allt detta med min terapeut nästa vecka för att det ska bli så bra som möjligt. Men jag kommer mest troligt inte försvinna för gott, jag behöver bara vila that’s all.
Men innan jag gör det ska vi avsluta 2018 så bra som möjligt. Det kommer en årsresume och den ser jag verkligen fram emot! Det ska bli kul att se vad jag gjort detta år för jag vet att det är mycket men det är en hel del som jag glömt bort, det är det som är så fantastiskt med bloggen. Att kunna bläddra tillbaka i denna offentliga dagbok och se vilka resor man vart med om, fysiska som personliga. ❤️


7 kommentarer7 kommentarer om “Mot Östersund”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Det låter som en bra ide att göra så för din egna hälsa. Att må bra är viktigt, vi har bara ETT jag och det är den vi är nu. Ett liv, så ta vara på den. Jag hoppas att det räcker med januari ut men om du inte mår bra så är det ju inte värt att ha kvar bloggen. Jag är kvar i alla fall, kommer alltid att vara oavsett om det är på bloggen eller instagram.
  Ps. Bloggarna håller väl ändå på att dö ut?
  Kram och godjul

  Reply
 • Du är så satans fager Annica! Kämpa på!

  Reply
 • Alla bloggare mår ju mer eller mindre dåligt..många som skriver ett inlägg i mån.Det kommer så mycket nytt så bloggar försvinner mer o mer.Önskar dig en god jul i lugn o ro .

  Reply
 • Blogguppehåll låter som en bra idé när man inte mår bra! Vill bara säga att jag har följt dig sen BB och följt din resa, jag tycker att du har alltid tagit rätt beslut även om det har varit många svåra!
  Jag har märkt med mig själv att sista tiden
  att jag går in på din Instagram mera..du är så bra på dina instastories..vet inte vad du bestämmer men det blir säkert bra!
  Kram och God Jul

  Reply
 • Du behöver nog inte oroa dig över dina läsare, de sanna läsarna är kvar oavsett 🙂 tycker du levererar så bra på din blogg med variation på inlägg och din sunda inställning till träning, det behövs i dagens samhälle.
  Hoppas du tar hand om dig och kommer tillbaka starkare!
  Stor kram

  Reply
 • Äter du p-piller eller har annat preventivmedel med hornoner? Gick runt exakt som du o var mest ledsen över att inte veta varför jag inte var helt glad. Ska inte säga att jag ville dö – men tänkte ibland när jag somnade att det kanske inte är hela himla världen om jag inte vaknar ändå.
  Så ledsamt att tänka på nu.
  I vilket fall slutade jag med p-piller och livsgnista kom tillbaka <3 (Ibland kan det också va skönt att landa i att man mår dåligt pga saker. Alltså typ: jag har jetlag – det är såklart därför. Jag har pms-det är såklart därför. Etc.)
  God jul!!

  Reply
 • God Jul, Gott Nytt. va rädd om dej

  Reply