Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:42 | December 21, 2018

Ångestkväll


Idag när jag kom hem så mådde jag bra, allt flöt på med att packa upp och jobb men sedan när jag hoppade in i duschen så fick jag en släng ångest. Ringde Ellen och Xenia och pratade ut, Rosanna ringde även och det var så skönt att få prata lite men jag var ändå rätt så nere.
Åkte iväg till New Clinic då jag hade botoxtid inbokat och jag ville verkligen få det gjort innan jul och nyår. Men i bilen var jag gråtfärdig och var lite nojig för att sedan gå in till brudarna där men så fort dörren öppnades blev allt bättre. Jag fick en kopp kaffe, lite godis, mina nålstick och sedan mådde jag typ bra. Jag behövde nog bara träffa härliga människor med skönt energi runt sig. Så när jag hoppade in i bilen var det som att jag inte mått dåligt.
Xenia kom sedan hem till mig, vi har nu dukat upp lite gotta för att kolla på film ikväll och bara ta det lugnt.
Sedan är det något jag funderat på som jag behöver göra. Eller det var nog Xenia och Ellen som fick mig att inse att jag kanske behöver göra det här och jag tänkte ta helgen på mig att fundera ut hur och om det fungerar. Så ha en mysig fredagskväll så hörs vi på söndag igen. ❤️


2 kommentarer2 kommentarer om “Ångestkväll”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Låter som att du kanske behöver vila & varva ner en bra period!
    Jag har haft/har en del ångest stress attacker sen långt tillbaka, visst kryper det fram då och då än idag men det är oftast när jag är väldigt trött och behöver varva ner och slappnar av efter stress. Jag gör exempelvis aldrig något en fredag efter jobbet för då behöver jag varva ner den dagen mm. Man får hitta sina sätt och lära känna hur mycket man orkar mm. inte lätt alltid.

    Reply
  • Jag lider verkligen med dig som har det såhär. Jag är dock även “intresserad” (låter typ fel, men du fattar) hur det är att leva med ångest. Självklart mår jag dåligt ibland men ALLTID av ett skäl. Det känns som att när man har ångest så är det ibland utan att man vet vad det är, eller har du alltid ett “skäl?.Hade uppskattat ett inlägg om din ångest då jag tror det är viktigt att utbilda oss som inte lider av detta. Du är ju verkligen inte ensam. kram <3

    Reply