Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:23 | December 19, 2018

Ansiktsbehandling för Victorias secret Angels


God morgon på er!
Jetlagen kickade verkligen in igår, jag var så trött så när vi kom till hotellet så var det bara att svira om, borsta tänderna och hoppa i säng. Somnade i princip samma stund som mitt huvud nuddade kudden.
Igår efter vår tur upp i Eiffeltornet så väntade sköna behandlingar för mig och Daniel. Vi skulle få varsin ansiktsbehandling och sedan valde jag en ryggmassage utöver det och Daniel en fotmassage. Det som var så speciellt med dessa ansiktsbehandlingar var att kvinnan som tagit fram behandlingen gör den på brudarna i Victorias secret innan dom går visningen. Den anpassas såklart efter huden men tanken är att man ska få en rejält återfuktad, ren och glowig hud, det skrek ju bara Annica om den.

Men först fick vi ett varsitt fotbad med lätt massage och te för att varva ner, efter det började jag med min massage på 30min och den var magiskt! Och det som jag blev så jäkla paff över direkt var ansiktskuddarna. Jag har vart på många massager i mitt liv och har alltid tänkt varför ingen salong har kuddar för ansiktet. För det där hålet, även om dom lägger en handduk eller vad dom nu lägger där så är det hårt och gör ont i ansiktet efter ett tag. Det blir ju ett tryck och man får fula märken som ändå sitter där ett tag. Så jag bara skrek rakt ut OH MY GOOOD! Inte bara det, på ansiktskudden lade dom ett otroligt lent och skönt lakan så det var magiskt att bara få trycka ner ansiktet där. Om det är någon salong som utför massage som läser detta, sluta att lägga hårda handdukar där man ska placera ansiktet. Det är inte ett dugg skönt och införskaffa ansiktskuddar direkt och lägg mjuka lakan på, jag lovar att det kommer att höja upplevelsen på massagen!
Jag var dock tvungen att varna dom för jag hade brun utan solat mig på morgonen så det fanns en stor risk att det kunde fläckar på deras svindyra egyptiska bomullslakan men det var inget dom brydde sig om, dom skrattade bara så jag kunde verkligen bara slappna av och njuta till max.

Det var 30min ren magi och jag hann somna till ganska snabbt, vaknade av en lätt beröring och en röst “you can turn now so I can start your facial treatment”. Så det var bara att snurra runt och här började förvandlingen. Jag tappade tidsuppfattningen helt men dom höll på i över en timma med att rengöra, lägga masker, kemisk peeling, en mask med ledlampa, dräneringar med olika verktyg, varma dukar, kalla dukar, massage och gud vet vad. Allt för att strama åt huden, få bort all puffiness, ta fram konturerna i ansiktet, återfukta det och ge massa glow.
När vi var klara och jag kollade på Daniel var det som att han hade ett snyggfilter över hela facet, jag blev helt till mig. Och när jag kollade mig i spegeln, alltså jag fattar ju varför VS-brudarna är så vackra i ansiktet för hej snygg-Annica. Alltså min hud, jag såg photoshopad ut. Jag såg inte en endast por, jag var så ren, jämn, glowig och allt som utlovades. Det var en sådan här behandling som verkligen ger wow-resultat. Jag kollade mig i alla olika speglar som fanns i rummet och badrummet. Även i hissljuset som man annars hatar för att man ser allt gillade jag för min hud var så fin. Daniel som annars har lite problem med psoriasis var så fin i ansiktet att jag inte kunde sluta ge honom komplimanger. Det var ren och skär facial magic!


6 kommentarer6 kommentarer om “Ansiktsbehandling för Victorias secret Angels”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ser alldeles makalöst skönt ut! Skulle behöva ett ton av fukt och glow i fejset just nu.
  Tur att 12 dagar i solen väntar mig på jullovet.

  Reply
 • Shit va gulliga ni är!

  Reply
 • Vad härligt. Ser så mysigt ut.

  Reply
 • Jäklar vilka coola masker! Ser riktigt härligt ut! 😍 Min hud skulle verkligen behöva det där, nästan så jag just kunde höra den vråla rakt ut. Det känns som att min hud blivit tre nummer för små 😮

  Reply
 • Ingen ordpolis här…host host…:) MEN det heter svida om. Inte svira.

  Reply
 • Meeen visa bild på hur det ansikte blev efter då?😍Blev ju nyfiken mu haha 😛

  Reply