Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:06 | December 18, 2018

Science Center och Eiffeltornet


Efter vår stadsvandring åkte vi till ett Science Center och jag skulle nog säga att det är mer anpassat för barn. Men! Jag var inget fan av skolan, speciellt inte ämnen som NO, geografi och historia. Däremot, hade det funnits sådana här ställen så hade det nog gått in i skallen för vi hade det så himla roligt här. Jag och Daniel blev som barn på nytt och det var så enkelt att lära sig saker här då det var på ett lekfullt sätt. Det var även skolklasser här i de olika rummen som var på lektion, alltså hade jag haft sådana lektioner på min skola hade jag garanterat inte behövt fuska till mig mina betyg i just dessa ämnen!

Efter det åkte vi och käkade lunch på The Golden Peacock som är en jättefin indisk restaurang med en Michelinstjärna. Jag har ju fattat att det är lite finare och lite bättre när man har en sådan men när jag såg den här tjocka däck-gubbe-symbolen fattade jag noll. Vad har däck och mat att göra? Men sedan fick jag det förklarat för mig och over all, maten var magiskt god här!

Vår guide Joao lämnade oss här för att Kate, en annan guide, skulle ta över. Vi fick kika runt i The Parisian som är ett hotell med ett stort shoppingcenter inuti som hade fint väder dygnet runt. Haha det var ett animerat tag med blå himmel och moln för att det skulle kännas som en fin dag hela tiden. Sådant skulle jag vilja installera hemma! 😀

Det var så vackert här och allt var inspirerat av Paris. Marmorgolv, stuckaturer i guld, vackra takmålningar, gigantiska speglar och de olika korridorerna var döpa efter kända gator i just Paris. Dom hade till och med ett litet Eiffeltorn anslutet till byggnaden, den var hälften så hög som det riktiga tornet och såklart fick vi åka upp och kika på utsikten. Då slog det mig, det var jävligt högt och på torsdag ska jag ännu högre upp. Jag har ju bokat in mig på bungyjump på 233m höjd på torsdag och jag tänkte när jag stod där att jag kanske inte vågar ta steget ut och hoppa. När jag blir rädd blir jag paralyserad, tänk om hela kroppen fryser till is? Jag får be dom putta mig om jag börjar att tveka helt enkelt haha! 😀

Här ska jag hoppa ifrån på torsdag! 😀


2 kommentarer2 kommentarer om “Science Center och Eiffeltornet”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Omg så fetttt!! Hade med så gärna velat hoppa 😍

    Reply
  • Effektiva Reductil. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.. Erbjudanden just nu..
    [email protected]

    Reply