Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:13 | December 16, 2018

The Harbor

God morgon!
Alltså jag har liksom inte fattat vad det är för dag idag. Jag vet inte ens om ni heller har hängt med men då ska jag gladeligen påminna er. Det är nämligen så att idag åker jag till Macau / Hongkong. Senaste månaderna har jag verkligen fokuserat på att ta en dag i taget, ibland är det så bra för mig med ibland kan det gå helt åt skogen. Det som är trist är som i det här fallet att jag glömmer att längta till resan. När det kommer till mina spelningar kan det ju vara bra att veta vad för typ av låtar jag ska köra ett par dagar innan och inte samma dag, speciellt eftersom jag fortfarande är väldigt ny inom detta.
Och då kommer vi in på helgen som varit. I fredags åkte jag till Göteborg, på morgonen ringde Rosanna mig och ville köra en spontanare och följa med vilket var så roligt. Väl på tåget mötte vi Jasse och Diana som också skulle iväg på The Harbor där jag skulle spela. Just to make it clear, jag körde endast warm up.
Men vi kom fram och Rosannas naglar var ganska trasiga så vi bokade snabbt in oss på en nagelsalong i närheten av Centralstationen. Jag hade ju redan fina naglar tacka gud för Depend så jag bokade mig på en timmas pedikyr. Jag blir otroligt påverkad av energier och fick direkt en dålig sådan när jag kom in i salongen. Jag blev bara stressad och ville därifrån men tänkte att jag behövde få slappna av en timma och få fina fötter.
Jag kan säga såhär, jag försöker verkligen se positiva saker i allt men det här var katastrof. Jag ska försöka sammanfatta allt; Dom filade sönder nagelbanden på två av Rosannas fingrar, jag ville inte klippa mina tånaglar då jag gillar en speciell längd och nu snackar vi inte om att jag har långa tånaglar men jag vill gärna fixa form och längd själv. Nej dom filade ner ena stortånageln så det såg ut som en stump, efter 30 min när jag hade fått mina naglar lackade så satt jag och väntade på att få fötterna och nagelbanden insmorda men hon jag fick behandlingen av hade liksom gått så jag satt där och väntade. Efter några minuter knatade jag bort till Rosanna som dom inte ens börjat lacka naglarna på.
Dom lackade utanför, det blev ojämnt och transparent så man såg Rosannas ena blånagel hon hade fått när en hund hade bitit henne, det var olika tjejer som hoppade mellan för att fixa hennes naglar… Det hade bara blivit bättre om vi inte hade satt vår fot där.
När jag skulle betala så fick Rosanna halva priset pga hur det såg ut, vi var ju tydliga med att vi inte var nöjda. Och när jag frågade om min 60min pedikyr som bara blev 30 så sa dom “ja men det är 30min torktid också”. Alltså va!? Tar dom betalt för torktiden, driver dom? Så man får alltså 30min behandling, ingen fotcreme efteråt så mina ben och fötter var snustorra plus att man betalar för torktid. Ett skämt! När jag har gått på pedikyr innan så har jag fått 60min behandling och ska mina naglar torka så får jag sitta i en fläkt och vänta innan jag tar på mig skorna. Katastrof rent ut sagt. Jag tror typ stället hette Classic Nails och ligger på Drottninggatan 62 i Göteborg. Ni som rekommenderade den, ledsen men det här stället är inte bra. Jag vet inte hur era naglar ser ut men jag skulle aldrig visa upp mina naglar efter jag hade besökt det här stället.
Efter nagelfixet drog vi till hotellet och jag var så sugen på McDonalds så vi beställde Uber Eats till rummet, så jäkla smidigt. 20:30 möttes vårt crew i lobbyn, det var jag, Carro, Samin, Linus och Antoine. En stor svart bil hämtade upp oss och körde ut till Bananpiren där vi skulle spela och jag tyckte det kändes lite häftigt sådär att bli eskorterad backstage till sin loge.
Jag spelade ju 21:00 och nej det var ju inte alls mycket folk då precis som jag hade förväntat mig men som jag sagt tidigare man måste börja någonstans. För mig var det häftigt att ens få vara en del av det här och om några år kanske jag är så pass bra att jag har en senare tid. 🙂 Det gick i alla fall bra, tiden gick fort och vips var det över för min del så jag gick bak i logen och chillade till Rosanna kom.

När R3hab körde gick vårt crew ut till bordet vi hade och tittade och då började jag förstå att folk märkt av att jag börjat spela. Ni var så många och fina människor som kom fram och gav mig beröm, vissa jobbade till och med i personalen och hörde när jag spelade, några hade sett mig på de andra ställena jag vart på och det var så kul. Rosanna tittade på mig och bara “Annica du måste verkligen ta åt dig” för jag har alltid vart så kritisk mot mig själv. Om någon säger att jag är bra tänker jag typ alltid “ja men den här personen är ju bättre”, jag måste sluta jämföra mig med andra. Jag har bara spelat strax över en månad, jag är inte proffs, men jag är duktig för att ha spelat så kort tid. Så jag måste bli bättre på att verkligen suga åt mig av alla fina komplimanger jag får av er! <3
När klockan var runt halv två åkte vi hem, vi alla var så trötta och sega efter dagen så vi missade Vigiland och prioriterade sängen istället så jag fick i alla fall 7h sömn vilket var så jäkla skönt!
Jag hann få i mig hotellfrukost, satt där i nästan två timmar och varvade käk med jobb och sedan 12:05 gick vårt tåg hem till Stockholm.
Det var lite olika energier på tåget alltså, jag satt där aspigg och jobbade medan de andra var ganska bakfulla och sov. Fördelen med att inte dricka, man mår så mycket bättre plus att man har mer tid till annat än att sova bort den!
Nu ska jag packa det sista, hämta upp Daniel, lämna Stitch och sedan rullar vi ut mot Arlanda. Hej aslång flygresa! 😀

En av låtarna R3hab spelade som jag var tvungen att spara ner!


3 kommentarer3 kommentarer om “The Harbor”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här