Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:17 | December 13, 2018

Här växer man som människa!

Innehåller adlink

Träningstights- Länk!

Lusse lelle i all ära men att starta dagen med ett boxningpass på WörkOut var fan den bästa starten. Inte nog med att få väcka kroppen utan också att få träffa alla härliga människor, jag blir verkligen så glad av att se alla där då vi delar ett intresse och gör det så himla kul!
Efter träningspasset så satt vi kvar några stycken och bara chillade, drog saffransshots och åt pepparkakskvarg? eller vad det nu var och snackade lite. Jag förstår att många av er kanske tänker “hur kan man tycka om träning så pass mycket som Annica gör” men jag kan bara säga till er som ens funderar på det. Den dagen ni hittar rätt träningsform för er så kommer ni också uppleva det här. Att träna behöver inte betyda att du tvingar iväg dig till gymmet för att lyfta vikter utan det kan vara boxning, crossfit, dans, yoga, pilates, bodypump alltså det finns så fruktansvärt mycket att välja på och jag lovar att allt blir så mycket roligare med sina vänner.
Pischa introducerade mig helt för WörkOut-konceptet då jag var van vid gym och jag kan säga att jag kommer 10 av 10 gånger alltid välja WO. Sedan fick jag haka på ett crossfitpass vilket var askul. Hon höll i ett thaiboxningpass en gång som jag fick testa på och jag blev helt fast och började ju till och med köra thaiboxning 2-3 gånger i veckan där ett tag. Sedan brukar vi kolla runt på lite olika ställen vad vi är sugna att testa på så ja, allt blir mycket roligare med vänner! 🙂
Idag körde jag en hel del med Paula och jag måste verkligen säga fan vilken jäkla pangbrud. Alltså vi båda har kört WörkOut ganska länge, sedan började vi båda att träna med Kalle men jag var tvungen att avbryta allt pga jag mådde så dåligt psykiskt. Paula däremot, powermorsan kämpade på och alltså jag blir så jäkla motiverad när jag ser henne. Hon är så brutalt jäkla stark och man kan liksom inte fatta att hon fött två barn genom att kolla på hennes kropp. Det är så kul att se hur WörkOutgänget utvecklas både fysiskt men även psykiskt, det är så många av personerna som tränar där som till en början var väldigt försiktigt och tillbakadragna som nu vågar ta plats, vågar synas och höras. Man växer verkligen som människa där och efter ett ganska jobbigt år för mig så är det skönare än någonsin att äntligen vara tillbaka men den här gången ska jag inte ha några mål eller sätta press på mig själv. Jag ska börja om på ruta ett och gå dit av anledningen som det var från första början, för att jag mår bra av det och att det är så förbaskat jäkla kul!

Det är så häftigt att se personer som Madde som vart mästare i thaiboxning, hon är så jävla stark och cool! Jag säger bar det, muckar någon med mig så lovar jag att hon är den första jag ringer haha!

Alltså kolla in Paulas armar, my good vilka muskler. Har verkligen sett att mina armar blivit ganska smala, hur kunde musklerna försvinna så jäkla fort!?

Saffransshots.

Pepparkakskvarg tror jag att det var.


4 kommentarer4 kommentarer om “Här växer man som människa!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Det är sådan skit att man inte bor i Sthlm! Har följt både dig, pischa och paula under en länge tid och Wörkout verkar vara stället man vill hänga och träna på!!

  Reply
 • Alltså om du kommer till stockholm så får du se till att komma dit och hänga med oss!

  Reply
 • Äkta Reductil. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi. Erbjudanden just nu.
  [email protected]

  Reply
 • Jag hade verkligen velat vara där men alltså den träningen ni har är ju viiiiidrig haha. Jag hade kräkts 😛 Nä kanske inte men shit nästan. Jag älskar ju sån träning som är kampsport och styrketräning också. Men jag är läskigt lat. Jag hatar att jag är lat men jag är så lat verkligen, bekväm. Om det hade legat på Söder så KANSKE jag hade orkat mig in, men eftersom det ligger BORT från mitt hem (bor på söder om söder) så orkar jag inte efter en arbetsdag, att åka in till stan. Men alltså vem tänker så? Jo jag. Suck, blir trött på mig själv.😖

  Reply