Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:15 | December 13, 2018

Glad Lucia!


Den här Lucia kickstartade jag tillsammans med massa andra träningssugna människor på WörkOut. Pischa hade ett event tillsammans med Lifesum så 8:30 var vi på plats och det var boxning som stod på schemat. Jag var lite nojig eftersom man inte ska träna bröstmusklerna 6 månader efter operation men allt känns ju jättebra så jag körde på som vanligt. Däremot ännu en gång, fan vad jag märker av vad jag tappat mycket i styrka men också återhämtningen efter explosiva rörelser. Jag har alltid haft bra kondition och extremt bra återhämtning men efter uppehållet pga operationen och ändrad livsstil pga musiken så drabbas ju dom bitarna ganska mycket då sömn och mina rutiner påverkas.
Men för varje vecka som går känner jag att jag mer och mer börjar komma in i rutinerna igen. Jag jobbar på morgonen fram till lunch, där försöker jag få in träningen. Efter den jobbar jag fram till 17-18 och sedan på kvällen sitter jag med musiken. Det känns som en bra rullning för mig men såklart ser inte alla dagar likadana ut men jag försöker att sträva efter att det ska se ut såhär och planerar allt annat runt just hur detta ser ut.
Lucia, jag kommer ihåg när jag gick på högstadiet. Då hade vi en kör som jag gick i och varje Lucia var det någon i 9an som blev utsedd att få vara Lucia och när jag gick i 9an blev jag framröstad till det. Det var så kul och såklart en ära att alla andra i kören ville att jag skulle få bära kronan, eller så tyckte dom att jag sjöng så dåligt och tyckte att jag skulle få stå tyst med händerna knäppta framför bröstet haha. Det här var ju inget som fick avslöjas för resten av skolan då det skulle bli en överraskning men jag kommer ihåg att det fanns några i kören som gick i min parallellklass som blev så avundsjuka att det första dom gjorde var att börja skvallra till sina klasskamrater, allt för att sabotera så att vi var tvungna att välja om till en ny Lucia. Men min körledare pratade med mig och sa att jag inte behövde oroa mig, dom skulle inte få förstöra så jag fick ändå vara och jag var så glad.
På Luciamorgonen när jag satt i logen i kyrkan kom en av tjejerna in, “skulle vara snäll och hjälpa mig med håret” men började då snacka massa skit som fick mig att må så dåligt. Perfekt sådär innan man ska stå där helt tyst med händerna knäppta i en timma framför hela jävla skolan samt familjen. Tänk att tonårstjejer kan vara så jävla elaka…
Ibland när jag knappar runt på Facebook kan jag bli lite nyfiken och kolla upp de här personerna som jag verkligen ogillade i skolan bara för att se hur deras liv är idag. Jag kan bara säga såhär, utan att ens veta om dom gillar det eller inte, karma is a f*cking bitch och jag är så glad för att du finns!


7 kommentarer7 kommentarer om “Glad Lucia!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Karma is a bitch and I LOVE IT 🙂
  Taskiga människor, jag är rädd för hur mina barn kommer att ha det. Har två döttrar och livet blir bara värre och värre i det här samhället.
  Ett sjukt samhälle fult med avund och hat.
  Hoppas det vänder någon gång.

  Reply
 • Ja det är fruktansvärt men på något sätt tycker jag att det har blivit bättre med året. Allt fler blir medvetna om vad som händer men å andra sidan är människor mer lättåtkomliga tack vare internet… Jag hoppas också att det blir bra tillslut!

  Reply
 • Många av dom som förut var taskiga har nog hunnit ändra på sig och blivit annorlunda. I min skola var det bra stämning. Jag tror inte på att man ska önska dom dålig karma. Det är inte snällt.

  Reply
 • Kanske det men det ändrar fortfarande inte hur dom fick mig att känna i skolan…

  Reply
 • Vad säger det om dig när du glädjer dig åt andras ”olycka” Speciellt mot människor som var ungdomar som inte vet bättre! Du var ju själv rätt orättvis mot amandus i BB huset och har försvarat dig att du vuxit upp och ångrar det 🤔

  Reply
 • Jag vet inte riktigt vad det säger om mig. Att jag är glad över att det gått bättre för mig än för de som var elaka mot mig i skolan… det tycker inte jag är fel att känna.
  Hur var jag orättvis mot honom? Du vet väl att vi hängt efter det programmet???

  Reply
 • Fast vadå gott bättre. Många trivs med sitt arbete även om det inte är glamour och lyx. Utan man gör en insats som är viktig för andra människor. Och om några varit elaka och det är ju fel behöver man inte önska dom dålig karma utan man kan vara ödmjuk och ändå hoppas på det bästa. Vara bitter är bara jobbigt bättre glömma och förlåta. Men det är nog inte det lättaste heller.

  Reply