Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | December 12, 2018

Miss Robot

Innehåller adlink


Igår var jag ju på Depends nagelbar för nagel-, bryn och fransfix. Alltså jag sa det till Bea att dom borde starta en liten serie typ Nagelbaren för man sitter verkligen och babblar av sig så mycket man är där och vi har ju så härligt häng. Kanske bara är så när jag är där med mina vänner? Vi har ju roligt tillsammans vad vi än gör. Vi borde fasen ha en egen serie. 😉
Men jag såg Beas naglar och ville direkt ha likadana, dock var det vanligt lack nu när jag har fixat naglarna där så arbetar dom med REQ som är ett material, typ shellac. Och eftersom jag vill att mina naglar ska hålla sig fina under min spelning och hela resan till Macao så lackade Dennis dom svarta med shellac och sedan toppade han bara med denna ovanpå. Som jag kan ta bort toppingen själv med deras röda remover och bara köra svarta naglar om jag vill men jag tyckte verkligen att detta var så snyggt. Typ lite brun, gult glittrigt sådär. 🙂
Lacket hittar ni i serien Miss Rotbot och det är färgen #5084.
Pris: 25kr- Klick!


4 kommentarer4 kommentarer om “Miss Robot”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • När vi nu måste värna om vår miljö, hyser du några betänkligheter mot att flyga till Macao några dagar bara för reklam och “bungyjump” ?
  Är ju inte livsviktigt, om man säger så.

  Reply
 • Det är hennes jobb, och så länge vi läser finns det samarbeten… Däremot kan jag se det sjukt onödigt att flyga Sthlm-Malmö/Gbg.

  Reply
 • Vilken spännande resa ni ska göra. Jag har en granne som kommer från hongkok. Ni kommer få det så kul. Och vilket snyggt nagellack. Tummen upp. 😊😉

  Reply
 • SÅ snygg färg!!

  Reply