Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:16 | December 7, 2018

Sätta sitt namn på färdiga produkter

Innehåller adlinks

Kläder från Intimissimi.

 
Min telefon har gått varm hela morgonen. Jag har inte ens hunnit äta frukost, träningsvärken är brutal men ack så skön. Jag har flera samtal att bocka av, jag har ev fått massa spelningar framöver men jag sitter och dividerar vad som är bra för mig och inte. Vad behöver jag göra, vad är det som kommer att gynna mig och vad är bara dumt att göra. Jag håller ju på att producera och för att allt ska rulla på ska man hitta de rätta människorna som sätter ihop en med andra som får en att gå framåt och går åt rätt håll. Det ska göras en plan precis som med allt annat. Jag känner mig så lost och typ… korkad. Eller alltså ju mer man snackar om branschen desto mer inser jag ju vad lite jag kan, inte för att jag trodde att jag hade stor koll men det är bra många mer människor som behövs än vad jag trott.
Jag känner mig precis som i början av min “bloggkarriär”, jag kämpade på som fasen och det var många hinder efter vägen som jag stötte på men jag löste dom själv. Många bloggare jobbar med fotografer medan jag själv lärde mig hur en kamera och redigeringsprogram fungerade. Jag har direktkontakt med mina samarbetspartners för att jag själv vill ha kontroll över dealen medan många andra har agenter som aktivt sitter och säljer in. Så har jag alltid vart, jag vill göra allt själv men ibland behöver man bara inse att man kan fasen inte allt och det är inte fel att ta hjälp.
Och när det kommer till musikbranchen så vill inte jag vara en sådan person som får typ en färdig låt att sätta mitt namn på, det är inte min grej. Tydligen är det jättevanligt, fick precis reda på att typ hela David Guettas album har producerats av en annan person och så vill jag verkligen inte ha det även om det fungerar i de flesta fall. Jag själv vill producera musik, ha ett gott rykte och att många bara “shit, den här bruden gör allt själv”. Okej nu kan jag ju inte sjunga men då samarbetar man ju med någon istället för att tar ett färdigt paket och bara “ja den här sätter vi mitt varumärke på”. Så ja det kommer min eftermiddag att handla om, snacka om en plan och hur man går vidare.

Igår var min tanke att jag skulle lägga mig tidigt, jag var på ett tungt styrkepass hos Pischa på WörkOut därav den brutala träningsvärken, men Xenia kom över och vi kollade Ex on the Beach till halv 2. Måste bara berätta om min jobbiga hårupplevelse igår. När jag duschade testade jag Joicos K-pack produkter… Joico har många bra produkter men efter jag använde dessa alltså jag blev så irriterad. Det spelade ingen roll hur mycket balsam jag tog mitt hår var en enda stor trasselboll. Jag försökte att föna och borsta ut det men alltså det var som att jag hade badad i havet med oborstat hår, det var så tovigt. Fick lite panik där ett tag för det spelade ingen roll hur mycket jag försökte reda ut det, inget hände. Tillslut sprayade jag Dream Coat- Klick! över hela håret och drog Moroccanoil- Klick! i längderna och vips gick det hur bra som helt att reda ut. Så ni som känner att “jag håller mig gärna borta från trassligt hår” bör inte satsa på Joicos guldiga serie! 😉
Nu ska jag äta något, kolla mejl, förbereda bloggen, fixa låtar till morgondagens spelning i Gävle och ikväll ska jag på Idolfinal. Hej mitt stressiga liv!


2 kommentarer2 kommentarer om “Sätta sitt namn på färdiga produkter”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Var det ditt eget eller extensions som blev trassligt? Jag använder själv just den serien sen ca 3 månader tillbaka, mitt hår känns superlätt att reda ut och har aldrig haft problem sen jag började med det 😧 Jag har också skandinaviskt hår så tänkte att vi har väl samma/liknande hårstruktur dock inga extensions så kanske var det som det inte funkar med? Kram!

    Reply
  • Hej!! Ditt hår är så fint, men har lite frågor angående dina extentions från hairtalk! Jag använder också hairtalk och fick rekommendationen att endast använda hairtalks egna produkter, och att det finns vissa som man absolut inte ska använda. Du verkar testa på allt möjligt utan att ditt löshår tar skada (för det mesta) så hade varit kul att veta om vilka produkter som går att använda med hairtalk i och vad man ska undvika?

    Reply