Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:33 | December 7, 2018

Säljer resväska från Louis Vuitton


Alltså jag hade ju unnat mig en resväska från Louis Vuitton för allt jäkla slit på sista tiden. Igår hämtade jag ut den och inser att jag beställt den större storleken, jag har alltså köpt fel väska. Jag var så ivrig att jag inte tänkte på måtten så när den kom så kände jag “hmm… är inte den här lite för stor?”. Jag plockade fram mitt handbagage jag annars använder och mycket riktigt så är LV-väskan mycket större.
Det kändes lite surt med tanke på att jag hade tänkt ha den mindre så det första jag gjorde när jag såg att det var den större storleken var att beställa den mindre då det är den jag kommer att ha mest användning för.
Jag köpte denna väska second hand, den har gått igenom en äkthetskontroll så den är äkta och jag har kvitto på den. I den följer även med ett skydd för kläder som man kan hänga upp. Det är en rullväska med två hjul, jag säljer den för 14,000kr måtten är:
Höjd: 70cm
Bredd: 45cm
Djup: 25cm
Ni kan mejla mig på [email protected] om ni är intresserade av den. Annars får jag väl leka lyxfru och ha två stycken. Haha! 😀


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här