Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:02 | December 7, 2018

Idolfinal och helggig


Sitter och inväntar Daniel för snart ska vi till Globen och Idolfinalen. Det blir jag, Daniel, Beatrice, Rosanna och Alexandra som ska gå så vi blir ett härligt gäng. Den här veckan har gått så fort att jag knappt hade någon aning om imorse när jag vaknade att det var fredag och Idol.
Har precis som tidigare suttit i massa telefonsamtal under dagen, har har plockat ihop låtar till imorgon och behöver städa i lägenheten. Man kan säga att min lägenhet speglar hur mitt liv är och just nu är det lite grejer överallt. Så ikväll när jag kommer hem ska jag städa ordning så jag vaknar till ett städat hem för då kommer morgondagen bli super! 😉
Imorgon åker jag till Gävle med Beats & Treats för att spela. Jag och Roxy åker runt på en turné med dom och jag kör warm up innan henne. Många frågade mig i Kristianstad sist när jag skulle spela men jag kör fram till typ midnatt eller strax efter beroende på när klubbarna stänger. Men konceptet vi kör är att man ska kunna gå ut med sitt tjejgäng och bara ha det fett kul tillsammans, och sedan när själva eventet är över släpps resten in och då kan jag säga att det står en hel del killar och väntar. Tur för mig som kliver av då så jag kan mingla runt haha! 😀
Men här är lite bilder från förra helgen, det var lugnt i början men sista timman när jag spelade var det rejält med folk och det var så kul för människorna som var där var verkligen partysugna. De dansade, sjöng med och såg ut att ha en fett kul kväll och jag hoppas att det blir likadant imorgon på Olivia i Gävle. 😀
Btw, ni kommer kunna följa mig på Instastory under kvällen om ni vill kika på lite behind the scenes från Idol. Ni hittar mig på @annica. Pöss!

Under själva eventet så är det priser som delas ut.

Det var massor av folk sista timman när jag spelade, så kul!

På plats kan man även spela på maskiner och dricka Beefeater Pink!


4 kommentarer4 kommentarer om “Idolfinal och helggig”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Annica. Har följt dig ett tag och du inspirerar mig verkligen.
  Har en fråga: jag och min pojkvän har gjort slut det är så smärtsamt då vi hängt ihop i ett par år jag älskar honom verkligen men vi kan inte leva tillsammans.
  Just nu är min största rädsla att dagen kommer komma när han går vidare och träffar någon annan samtidigt tänker jag att han såklart förtjänar det han är en så fin kille. Men hur tar man sig igenom något sånthär? Hur reagerade du när Marcelo gick vidare? Hur går man vidare själv på bästa sätt?
  Hoppas du har tid att svara på min fråga
  Kram

  Reply
 • Lycka till i helgen! Så roligt att du gör det du tycker om! 😍

  Reply
 • Vilka produkter från nuxe skulle du rekommendera? För en 30åring. Inga större problem. Förutom pormaskar på näsan.
  Tänker mig rengöring, serum, ögoncreme och dag creme.
  Kollat på deras sida men blir inte klok på vad jag ska välja 🙄

  Reply
 • STITCH?

  Reply