Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:55 | December 6, 2018

Skönhetsprodukter i julklapp

Innehåller adlinks

FOR THE MEN!

YSL kit- Länk! // Recipe for men- Länk // Clarins rengöring- Länk!

 
Trots att jag är en sådan person som verkligen vill komma bort från det här att julen ska handla om julklappar så är ju inte alla så. Det jag däremot tycker att alla bör tänka på är att inte köpa saker som ni inte vet att personen i fråga verkligen vill ha eller behöver.
Många köper bara för att visa uppskattning men om man inte vet vad en person behöver eller vill ha så är det mycket smartare att köpa ett presentkort! Jag vet, det kanske inte är så kul att ge bort men det är ju mer dumt att lägga pengar på något en person kanske inte ens önskat sig eller behöver? Och direkt när julen är över börjar rean och istället för att sticka ut på stan bland alla alla köptokiga människor är det väl mer chill att kunna sitta hemma, klicka hem ett presentkort och kanske skriva ett fint litet julkort!? Personen kan köpa så mycket mer saker för presentkortet när rean drar igång och den personen får exakt det hen vill ha. Håller ni inte med?
Men om ni verkligen vill köpa en sak till en beautynörd så tänkte jag tipsa om sådana saker man sällan köper till sig själv för det är inte roligt att köpa men som faktiskt är väldigt uppskattat att ha hemma!
YSL L´Homme är ett säkert kort när det kommer till doft, tro mig. Den är väldigt lätt att bära, gör sig bra på typ alla killar och är väldigt sensuell så det är en riktigt flickmagnet. Oj… den kanske inte så jättebra då att ge till sim pojkvän i julklapp? Haha!
Det är inte många killar som använder hudvård eller tänker på att köpa det men när dom väl börjar är dom mer trogna än vi kvinnor. Ett smart tips är att inte göra det så himla tjejigt med massa burkar och spatlar för då backar de flesta. Det ska vara enkelt och gå snabbt så tuber som de kan slänga ner i träningsväskan som känns lite matcho är ett smart tips! Och rengöringar som bara kan stå i duschen som de kan tvätta ansiktet med under tiden de duschar, gärna rengöringar med lite riv i så det känns rejält. Typ som Clarins jag länkat ovan. 😉

HÅR!

Kerastase- Länk! // Borste- Länk! 269kr // Leave in- Länk! // Shine spray- Länk! // Styler- Länk!

 
När jag var hos min frisör Therese Frieberg berättade hon om Kerastases nya hårvårdsserie som hon tipsat sina kunder om just för att den är så pass bra. Hon har märkt stor skillnad på hårkvaliteten på sina kunder när hon tipsat dom att använda denna och jag är en av dom som köper detta till mig själv i julklapp! 😉
En svinborst är typ den bästa borsten ever men en Mason Pearson kostar runt 1000kr och det kanske man inte vill lägga på en hårborste. Nej men det behöver ni inte, denna rackare kostar 269kr- ett jäkla kap!
Leave in och glansspray är något jag själv använder varje gång i mitt hår när jag tvättar och stylar det men det är inte något som är jätteroligt att lägga pengarna på. Dessa två är mina personliga favoriter och stylern är den som jag får till mina lockar med. 😉
 

BODY & MAKE!

Dofter- Länk! // Glow- Länk! // Spegel- Länk! // Beautyblender- Länk! // Topplack- Länk! // Brun utan sol- Länk!

 
Vet man inte vad man ska köpa för doft så är detta kit perfekt. Du får sju stycken dofter och alla går att mixa med varandra, man bygger liksom sin egna doft här. Kan det bli fel!?
Peter Thomas Roth 24k Gold är en produkt jag personligen använder för att få till mitt glow, perfekt att blanda med sin foundation eller lägga som primer. Alla som vill ha glow bör ha denna! En förstoringsspegel med lampa är perfekt nu när det är så mörkt ute för att få till en schysst makeup. Den underlättar även otroligt mycket när man plockar sina bryn eller behöver separera sina fransar. Någon som också underlättar är en Beautyblender, även fast man tvättar rent den behöver man byta ut den efter ett tag så vet ni mer er att någon använder sin lilla svamp och den bör bytas så är denna på rea.
Topplack, det och baslack är inte roligt att köpa eftersom man inte ser så stor skillnad som med ett färgat lack. Men just detta är kanonbra, det torkar fort och man får en glansig snygg och hållbar yta. Till den som älskar att lacka sina naglar men är fett stressad och har knappt tid att låta det torka, detta torkar typ på en minut.
Det är ju inte så lätt att hålla sig brun och fräsch under vinterhalvåret… om man inte har Cocoa Brown. Min absoluta favorit-BUS som ger färg direkt, luktar inget och du får en mörkbrun djup färg som håller i några dagar. Den är superbillig men är fan den bästa jag testat!


1 kommentarerEn kommentar om “Skönhetsprodukter i julklapp”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Håller med om Ysl. Luktar så gott min sambos flaska slut så han får en ny i julklapp 🙂

    Reply