Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:16 | December 5, 2018

Älska egentid och rabatt!

Innehåller adlink


Hörni, nu mår man. Tänk att jag kan uppskatta egentid så jäkla mycket som just nu. Jag har vart på spa, fått massage och när jag kom till mitt rum så kände jag efter. Jag kan inte tänka mig någon annan plats att vara på just nu, det känns så konstigt att säga det med tanke på vilka platser det finns runtom i världen men nej. Allt är bara så avslappnat, jag känner mig så lugn och tillfreds med allt. Och det bästa av allt, ikväll ska jag äta julbord. Jag är helt besatt av julbord och vill äta det till jag blir så less på det att jag kan klara mig till nästa år. Just nu chillar jag på mitt rum, jobbar i lugn takt och ska ta en kaffe sen så jag vaknar till innan all julmat ska ner i magen. 😀

Medan jag myser i sängen tänkte jag passa på att ge er en rabattkod. Mycket av mina kläder som jag bär är från Nelly, jag älskar att mixa dyrt med billigt och Nelly är en sådan sida som ser alla dessa dyra trender och gör liknande plagg fast för endast några hundralappar. Dom har något för allt och alla, finkläder, partyklänningar, mjukisbrallor, oversize tröjor, träningskläder, sneakers, accessoarer allt! Och fram till imorgon runt lunchtid har ni 25% rabatt på alla Nellys egna märken som ni hittar här!
Ni uppger bara koden ANNICA25 och vips har ni en skön rabatt så här på kvällskvisten fram till imorgon. Och då jag själv är ett proffs på att stressa men försöker att få bort det så mycket som möjligt så kan jag ju tipsa er om att redan nu kanske kolla ut lite fina plagg till julen eller varför inte nyår. Jag har ju berättat att jag är ju en sådan person som väljer gala- eller eventkläder samma dag och det är inte så himla kul så för att undvika den stressen och känna sig säker inför vad decembermånad har att erbjuda. In och kika! 😀


1 kommentarerEn kommentar om “Älska egentid och rabatt!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Tänkt beställa nuxe produkter nu när det är 25%, men vet inte vilka jag ska välja. Har inga större “problem” med hyn, förutom pormaskar på näsan. Bor högst upp i norrland. 30 år.
    Rengöring, serum, ansiktskräm o dagkräm.
    Skulle gärna vilja ha någon produkt för pormaskar oxå, någon ansiktsmask?
    Kör nu med exuviance, men lite väl dyra för min plånbok nu med två småbarn hemma som ska ha sitt 🙊

    Reply