Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:17 | December 4, 2018

Jobbmöte och Depends nagelbar

Innehåller adlinks


Jag har vart på språng hela dagen, kanske ni sett på min Instastory @annica!? Jag hade ett möte 12:30 med Beatrice ang mitt släpp med Depend nu till våren och jag vaknade ganska sent. Jag kände mig smått bakfull så jag har börjat misstänka att man inte behöver dricka för att bli bakis. Nej men jag är rätt trött om dagarna rent generellt, jag menar att bo i sådant här mörker gör alla mer trötta så det är fasen viktigt att ta vara på dagsljuset när det väl är framme.
Men jag hoppade in i en Uber till NK, billigare än att parkera bilen i stan mitt på dagen. Jag och Bea lunchade och snackade kanske om lite annat än jobb haha. Jag tror vi ägnade max 15min åt jobb och resten åt privata grejer. Jag har ju sagt att jag inte klarar av att kombinera jobb och privatliv men det fungerar jättebra med Bea just för att vi får saker gjorda, och sedan är det ju alldeles för kul att hänga med varandra utanför jobbet. 😀 Det kommer i alla fall bli ett väldigt roligt kollektionssläpp, jag är så taggad på det och vi diskuterade hur vi skulle kunna göra ett roligt event kring detta. Är det bara för vänner eller ska vi köra ett event för allmänheten? Ska det endast vara i Stockholm eller ska vi åka till olika Kicksbutiker runtom och kanske till och med i norden då denna kollektion släpps även i Norge och Danmark. Vi får se hur vi gör men allt ska spikas inom kort.
Efter det så stack vi till Depends nagelbar som öppnat i Kicksbutiken i Gallerian. Jag har ju inte vart i stan på år och dagar, alltså jag blev helt chockad över hur dom byggt om. Det är så himla fint där och Kicksbutiken på 1600 kvm är magisk. Det är som att komma in i en galleria bara där. Och på bottenvåningen har Depend sin alldeles egna nagel- och brynbar. Tro mig när jag säger att jag kommer hänga där en hel del för det är verkligen så nice. Daniel kom även och mötte upp oss och vi fick våra naglar fixade. Jag som annars alltid kör mörka färger på naglarna såg en nagelpalett med en crazy ass pink color och kände bara “nu är Ankan lite wild and crazy och slår på stort, nu blir det rosa”. Så ja Dennis som hjälpte mig med mina naglar haffade två rosa nyanser, mixade ihop dom och jag fick ett rejält poppande resultat. Jag kände mig lite häftig efteråt, haha tänk vad lite andra färger på naglarna kan göra. 😀
Nästa gång jag går dit ska jag passa på att fixa mina bryn. Jag har ju så mycket fjun som jag behöver bli av med samtidigt som jag är sugen på att testa att tråda hela mitt face. Ni vet ju när man pudrar och man ser hur det lägger sig i fjunet i ansiktet, jag har velat se hur det blir om man tar bort allt sådant. Om det blir ett annat resultat när det kommer till makeupen. Någon som testat?
Efter det så behövde Bea åka hem och eftersom jag och Daniel ändå var i stan så passade vi på att kolla in Moodgallerian, han hade inte ätit så vi stannade förbi Holy Greens så han fick käka och efter det rullade vi hem. Jag är inte i stan just pga det är för stressigt, speciellt i tider som dessa men idag var det rätt så mysigt. Att få uppdatera sig lite vad som hänt i stan och vilka nya butiker som öppnat upp.
Nu är jag i alla fall hemma, jag är helt fri ikväll och jag dividerar om jag ska sticka och träna eller pilla på med lite musik…

Behöver all D-vitamin jag kan få så jag slog till på laxen, hur god som helst!

Tröja- Klick! (finns i svart och grå)

Working guuuurl!

Kicksbutiken i gallerian är på hela 1600kvm och har alla möjliga märken du kan tänka dig!

Här är en av Depends hyllor.

Där hittar ni bland annat mina fransar. 😀

Daniel kom och fick sig en manikyr han också.

Dennis gjorde mina naglar. Har gått hos han förut på en annan salong men nu har Depend värvat honom, vilket kap!

Såhär poppiga och galna naglar gjorde han på mig. 😀

Rosa poppiga lacker hittar ni här- Klick!


5 kommentarer5 kommentarer om “Jobbmöte och Depends nagelbar”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Trodde först att det var din vän bea som du brukade hänga med förr men detta är en annan bea? .. har ni ingen kontakt idag?

  Reply
 • Nej det här är en annan vän som jag lärt känna på senare år 🙂
  Nej det har vi inte, ibland glider man bara isär…

  Reply
 • Så himla fina naglar! Vilka lack använde han på dig? Har du nr på dom två rosa? 😊

  Reply
 • Ja dom är från REQ och det är nummer 45 och 47 om jag inte minns fel 🙂

  Reply
 • Tråda inte ansiktet, det kan förstöra din hud för flera år! Vet flera som fått svåra hudproblem pga det, acne och djupa inflammationer. Samma sak med vaxning. Om du vill bli av med håren så kan man göra en behandling där man rakar bort håret och döda hudceller. Dermaplaning kallas det. Annars kan du köpa en ansiktstrimmer som rakar bort håren, blir samma effekt som dermaplaning men bättre för känslig hud. Det blir jättestor skillnad faktisk, huden blir såå mycket slätare och får mer lyster utan peach fuzz. Prova! Håren kommer inte bli grövre eller fler.

  Reply