Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:02 | December 2, 2018

Spelning i Kristianstad


Hallå på er!
Vilken kväll det var igår, sitter på tåget hem med en så härlig känsla i kroppen. Igår åkte jag till Kristianstad, checkade in på Åhus Gästgivaregård som var hur mysigt som helst! Vi käkade julbord, chillade på rummet och sedan åkte vi till Teaterbaren.
För varje spelning jag gör minskar nervositeten och igår var jag inte ett dugg nervös. Jag kände mig så säker, taggad och ville typ spela hela kvällen men jag körde warm up inför Roxy mellan 22:30-01. Det var först typ 10 pers i rummet men för varje låt jag spelade kom det in fler och fler människor, dom började röra på sig, dansa, sjunga med och vips var det fullt. Det är en väldigt skön känsla att kunna få ett rum att fyllas med folk och att dom dansar innan main DJ kliver på. Så jag kände verkligen att jag lyckades med mitt uppdrag. 🙏🏻
Mina vänner Billy och Ario kom även för att se mig spela och när jag klivit av hängde vi resten av kvällen till Teaterbaren stängde kl 3. Jag var rätt så trött och sliten men när ens vänner kommer för att kolla, klart som fasen man hänger kvar för att umgås!
Strax efter 4 var klockan när jag somnade så det blev knappa 5h sömn inatt. Tänkte att jag skulle ta igen det här på tåget men jag har suttit och producerat. Jag fick sådan feeling från igår så jag gjorde klart en av mina låtar. 🙌🏻 Den måste bara finjusteras, några toner måste få lite extra kärlek och sedan ska jag be lite vänner om feedback. På det ska lite vocals också och sedan får vi se.
Min plan är att jag ska släppa låtar till våren och jag vill ju ha ett par tre stycken på lager så det inte blir så att jag släpper en låt och sedan blir det helt tyst i ett år. Så den här helgen har verkligen handlat om musik, det har vart så roligt och jag känner mig stolt över mig själv.
Och tack alla fina, underbara Kristianstadsbor för igår. Det betyder så mycket när ni kommer fram med era komplimanger. Det var så kul att spela för er men era ord och våra samtal gjorde verkligen min kväll! 💕
Nu ska det bli skönt att komma hem. Min kära Xenia hämtar mig på stationen, min julgran kommer lagomt till första advent och ikväll ska vi köra kompishäng och kolla Ex on the Beach. Som jag saknat det!


3 kommentarer3 kommentarer om “Spelning i Kristianstad”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Typiskt! Missade dig… Har läst din blogg i evigheter och läste idag att du varit i Kwanstah (ja så uttalas det här), haha. Hade jag vetat i förväg hade jag röjt på dansgolvet jag lövar. Lycka till med framtida spelningar! Ska försöka se dig spela någon gång, du är grym!

  Reply
 • Såg på bilderna att ni är ett gäng tjejer som är med dig och Roxy. Berätta lite mer om erat concept när ni är ute och spelar🎉

  Reply
 • Hej Annica!
  Min kille håller precis som du på med musikproduktion och är väldigt inne i det, och han skulle verkligen vilja lära sig mer. Han är mest inne på att producera egna låtar snarare än att dj:a, och han gör det i Logic, som jag har för mig att du också gör? Har du några tips på böcker eller annat som man skulle kunna ge honom i julklapp för att hjälpa honom att utvecklas? Tror han hade blivit så glad för han gillar det verkligen lika mycket som du verkar göra!
  Ha en superhärlig vecka!

  Reply