Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:01 | November 30, 2018

Julklapparna till mig själv!

Innehåller adlinks


Det här året har jag nog gått lite bananas när det kommer till julklappar… åt mig själv. Jag köpte mig ett handbagage från LV och igår kväll fick jag sådan feeling när det var någon på Instagram som länkade massa saker på Campadre. Jag har inga rejäla köksredskap, alltså jag är inget fan av att laga mat och om jag inte minns fel så sa jag i årskiftet att 2018 skulle bli det år då jag blev duktigare i köket och skulle laga mat hemma. Alltså jag tror aldrig jag ätit så mycket ute som jag gjort detta år haha.
Men jag tänkte också att det kanske är lite som med träningskläder, ju finare och bättre grejer man har desto roligare blir det så jag klickade hej vilt och när jag tryckte på beställ och fick min faktura… ja…. där blev Ankan något fattigare…oups! Men jag får ta igen det genom att faktiskt använda sakerna jag får hem och käka hemma istället för att äta ute, då måste jag väl ändå gå plus minus noll!? 😀
Jag kommer ihåg när jag såg Smegs produkter- Klick! för första gången, jag tänkte “vem fasen köper hem sådant, är inte det lite väl barnsligt!?” men ju mer jag sett dom desto mer sugen har jag blivit på dom. Så därifrån beställde jag en blender och då jag inte är ett fan av pasteller så när det kommer till köksredskap så blev det en vanlig hederlig svart variant. 😀

 
Sedan har jag en stekpanna och två kastruller och ärligt kan jag nog säga att jag kan räkna på två händer hur många gånger jag lagat mat i dom. Att koka ägg räknas inte. Så jag beställde två nya kastruller, en stekpanna och en gryt…panna? Typ om man ska göra köttfärssås eller något liknande så fungerar den jättebra! Och dom beställde jag från märket BerlingerHaus- Klick! Dom fanns i riktigt snygga färger och jag blev faktiskt riktigt sugen på att köra alla dom i rött eller rose men då fegade jag ur och körde allt i granitgrått typ.

 
Utöver det beställde jag trådlösa hörlurar som jag kan ha när jag tränar, även AirPods till mobilen samt en Marshallhögtalare. Jag har länge velat ha en sådan och den skulle verkligen göra sig fin i min bokhylla, plus att jag behövde en högtalare som jag kan koppla in mobilen i och spela musik i hemmet.
Det blev knivar, nya champagneglas då mina krossades på balkongen vid nyårsfirandet. En vas, vet inte varför jag beställde den, så onödigt då jag redan har så många… Och ett nytt överkast, även det i grått sammet. Mitt gamla har Stitch legat och tuggat hundben på och sedan har det börjat att noppra sig så även om jag tvättar det så blir det inte som det var förr så ja, det fick bli ett nytt.
Jag beställde då allt via Campadre- Klick! och det är en hemsida som dykt upp lite då och då i sociala medier men jag har liksom inte brytt mig. Men igår så såg jag på någons instastory just grejer från Smeg så jag klickade vidare och vips satt jag fast i över en timma.


2 kommentarer2 kommentarer om “Julklapparna till mig själv!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej! Jag kanske har missat detta, men varför har du slutat med youtube? Man blev ju alltid så glad av din personlighet och skratt! Och finns det någon anledning till varför du tagigt bort alla videos? 🙂
    Trevlig helg! Alice

    Reply
  • Äkta Reductil. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi. Erbjudanden just nu.
    [email protected]

    Reply