Det förekommer cookies pÄ annicaenglund.se. Genom att fortsÀtta lÀsa pÄ annicaenglund.se godkÀnner du detta. LÀs mer om cookies hÀr.

15:42 | November 29, 2018

P3 Gulds nomineringsfest

Well, jag skulle tagit klackar. 😀

Jag Ă„kte in till stan en snabbis för att jag skulle hĂ€mta ut min nya telefon, det jag inte hade gjort bara var att sĂ€kerhetskopiera min telefon. Jag har vart sĂ„ nojig över att anvĂ€nda iCloud, fick dock höra att jag var en stenĂ„ldersmĂ€nniska haha. Men jag Ă€r bara sĂ„ rĂ€dd att saker och ting lĂ€cker ut pĂ„ nĂ€tet, man vet ju aldrig. Men hade jag haft det hade jag bara kunnat klicka i att telefonen sĂ€kerhetskopierar sig hela tiden sĂ„ det slutade med att jag satt pĂ„ Telenor, vĂ€ntade i typ 20min, sĂ„g sedan att det stod 2 timmar kvar av sĂ€kerhetskopieringen sĂ„ jag sket i det och Ă„kte hem. SĂ„ nu sitter jag och sĂ€kerhetskopierar min telefon till iCloud och det Ă€r typ 57 min kvar. SĂ„ jag fĂ„r Ă„ka och hĂ€mta min nya lur imorgon, jag bestĂ€llde iPhone XS max dĂ„ jag Ă€r helt besatt av stora telefoner. Jag jobbar ju sĂ„ mycket frĂ„n den sĂ„ ju större skĂ€rm desto bĂ€ttre! 😉
IgĂ„r Ă„kte jag och Daniel in pĂ„ P3s nomineringsfest som Hoss Agency höll i, allt dom gör blir ju sĂ„ jĂ€kla bra! SĂ„ vi kom dit drack lite Ă€ppelmust eller vad det nu var med sockervadd. Ber om ursĂ€kt till alla som endast fick glas utan sockervadden för jag tjuvade dom under tiden för det var sĂ„ jĂ€kla gott. Jag Ă€r ju en riktig gottegris. 😀
NĂ€r sjĂ€lva nomineringen drog igĂ„ng insĂ„g jag verkligen hur bra artister vi har i Sverige. Jag menar Zara Larsson, Vigiland, Linda Pira, Hov1, Molly SandĂ©n och Sandro, grymma Sandro Cavazza. AlltsĂ„ hans musik eller snarare hans röst, jag smĂ€ller av! Hans senaste lĂ„t “Used To” har ni inte lyssnat pĂ„ den sĂ„ mĂ„ste ni göra det för den Ă€r sĂ„ förbaskat bra. Jag kommer ihĂ„g nĂ€r jag hörde hans lĂ„tar “What it feels like” och “DonÂŽt Hold me”och jag smĂ€lte för hans röst, sedan nĂ€r jag trĂ€ffade honom blev jag lite smĂ„tt starstrucked och bara wow din rööööst…. haha! Men ja, ni mĂ„ste lyssna pĂ„ hans senaste lĂ„t som jag har lĂ€nkat hĂ€r under!
 

Det var ett vÀldigt trevligt event, vem vet. En dag kanske jag Àr nominerad dÀr, det hade inte vart fy skam. Det Àr ett av mina mÄl, att fÄ en nominering i P3 men dÄ gÀller det ocksÄ att börja producera och fÄ lite fler Är pÄ nacken inom den hÀr branschen.
Efter eventet Äkte vi vidare till Jasses 25 Ärsfest. Jag skulle inte ivÀg egentligen dÄ jag inte vÄgar boka in fler Àn en sak om dagarna just för att jag inte ska stressa eller mÄ dÄligt men det var ju ÀndÄ pÄ vÀg hem. En vÀn fyller Är, klart som fasen man kan stanna förbi och gratta. SÄ jag var dÀr en timma ungefÀr sedan Äkte jag hem till Stitch och vi tog oss en kvÀllsprommis innan vi lade oss. Eller snarare, jag slÀppte henne lös, hon fick syn pÄ tvÄ harar och drog ivÀg. Fick springa efter som ett as men bara nÄgra sekunder senare kom hon tillbaka hur nöjd som helst. JÀkla byracka alltsÄ haha.
Min sĂ€kerhetskopiering fortsĂ€tter, jag ska Ă€ta lite innan jag ska ivĂ€g och trĂ€na med Pischa pĂ„ WörkOut. Sedan ikvĂ€ll mĂ„ste jag gĂ„ igenom vilka lĂ„tar jag ska spela i helgen dĂ„ jag Ă„ker till Kristianstad (Teaterbaren) och spelar. 🙂


3 kommentarer3 kommentarer om “P3 Gulds nomineringsfest”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns hÀr

 • Åhh gud det pĂ„minner mig om nĂ€r jag dejtade en kille som hade en stor schĂ€fer, vi hade dejtat i 2-3 mĂ„nader bara och jag var hundvakt över dagen medans han jobbade. Han slĂ€ppte ofta hunden lös i skogen vid hans hus och sa att jag utan problem kan göra det ”Han lyssnar sĂ„ bra” – JO TJENA! Första 10 minuterna höll han sig i nĂ€rheten och kom direkt pĂ„ inkallning, tills han fĂ„r syn pĂ„ ett rĂ„ddjur… Han for ivĂ€g som ett pistolskott, över ett viltstaket och djupt in i skogen!! Jag sprang skrikande efter, helt förstööööörd letade jag i 2 TIMMAR och dĂ„ kommer fanskapet (finaste hunden men just dĂ„ var han ett fanskap hahaha) lunkande ut pĂ„ stigen och lĂ„ter sig kopplas med viftande glad svans! Glömmer ALDRIG dom 2 timmarna, jag var bara 18 Ă„r dessutom hahaha det var sĂ„Ă„Ă„ hemskt!

  Reply
 • Aaaaahahahah assĂ„ gud jag dööööör. Jag pratade pĂ„ FaceTime samtidigt som detta hĂ€nde och jag ba “eh, du jag ringer upp snart min hund stack precis efter tvĂ„ kaniner. Hörs snart, hej”.
  Gud alltsĂ„ nĂ€r det Ă€r nĂ„gon annans hund ocksĂ„, vilken panik ahahah stackare 😀

  Reply
 • Haha, jag Ă€r ocksĂ„ stenĂ„ldersmĂ€nniska! Är en av de fĂ„ i 20-Ă„rsĂ„ldern som fortfarande sitter och kopierar telefonen via usb till datorn. Men jag Ă€r precis som du lite rĂ€dd för hur sĂ€kert det egentligen Ă€r och vem som egentligen har tillgĂ„ng till mina filer.. Det kĂ€nns sĂ€krare att göra pĂ„ det gamla mindre effektiva sĂ€ttet haha

  Reply