Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:01 | November 27, 2018

Träningsvärk from hell!


Igår så hade jag och Pischat bokat in ett träningspass tillsammans på hennes WörkOut the Center. Jag pratade också med Daniel och frågade om han ville haka på och jag kanske inte är den bästa medlaren för jag sa till honom “ja men vi kommer köra ganska lugnt” men när jag pratade med Pischa sa jag något i stil med “han är väl medveten om vad han gett sig in på”. Så när vi körde igång försökte jag nog inte säga så mycket utan bara läsa av deras reaktioner haha.
Men Pischa är ju grym tränare och vi alla känner ju varandra väldigt bra så det var ju liksom inget som blev stelt eller så utan vi stod mer och skrattade åt varandra. Men vi körde på med en hård uppvärmning och avslutade med ett ännu hårdare pass:
UPPVÄRMNING
3000 rodd
-En person körde rodd så länge den orkade, de andra två cyklade eller gick på löpband. Och sedan bytte vi av varandra till vi kommit upp till 3000m på roddmaskinen.
5MIN EMOM (every minute on the minute)
3st push ups
5st upphopp
10st jumping jax
5st burpees
Övrig tid löpning
-Man skulle göra dessa övningar på en minut och hann man klart tidigare så fick man springa till en hel minut passerat. Och så jobbade vi i fem minuter.
PASS:
Block 1) 50st goblet squat + burpees
2min vila
Block 2) 50st kettlebellswingar + situps
2min vila
Block 3) 50st boxjumps + burpee frog (ett långt hopp, en burpee, ett långt hopp, en burpee osv.)
2min vila
Block 4) 50st thrusters + bear crawl
-Du jobbar 5min på varje block. Gör tex 50st goblet squat och när du är klar med dom ska du göra burpees till det gått 5min. Så gör du dina goblet squats på 3min jobbar du burpees i 2min. Och så här jobbar du på varje block.
Träningsvärken är inte nådig, passet är tufft men du jobbar helt i eget tempo och med de vikter du tycker passar. Men kom ihåg att träning ska inte vara lätt, våga utmana dig själv! 😉


2 kommentarer2 kommentarer om “Träningsvärk from hell!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Det ser ut som ett tungt pass! Bra kämpat! Pischa är en underbar tjej, vilket driv! Precis som du Annika!

    Reply
  • Det var det! Tack!
    Ja hon är magisk, jag älskar henne!

    Reply