Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:05 | November 26, 2018

Skönt styrkepass för hela kroppen


Just nu är jag och tränar med Pischa och Daniel på WörkOut The Center, alltså kan man annat än att älska den här lokalen!? Den är så jäkla fräsch, nice och atmosfären här är så himla bra. Alla är så positiva, trevliga, hjälpsamma och man blir så glad så fort man öppnar dörren till Centret!
Igår var jag där och körde Söndagstangon som Eva håller i. Det blev ett styrkepass och det såg ut såhär:
Uppvärmning:
10min rörlighet med pinne
Pass:
6st tunga marklyft
4st ballslam mot vägg
-Detta gjorde vi 6 varv var. Vi jobbade två och två och man körde varannan gång.
10st plankrodd
30sek ståendes med kettlebell i front rack position
-Detta gjorde vi 6 varv var. Vi jobbade två och två och man körde varannan gång.
Ett väldigt skönt och tungt styrkepass och jag kände inte alls något efter operationen men det som jag märkte av var hur mycket styrka jag tappat under de senaste veckorna. Jag kunde inte plocka upp 16kg kettlebell, jag fick knappt upp 12kg. Jag som tidigare kunnat köra axelpress med 16kg kunde bara fetglömma dom. Men det går ganska snabbt att komma tillbaka, kroppen har fantastiskt muskelminne så jag tror inte det tar så lång tid innan jag är på banan igen. 😉


1 kommentarerEn kommentar om “Skönt styrkepass för hela kroppen”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här