Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:01 | November 23, 2018

Idag åker jag till Malmö och spelar


Gud vad jag är utvilad, ligger i sängen och känner liksom ingen stress trots att åker till Malmö idag för gig. Jag har ju vart så förbaskat nervös för dom innan men jag har gjort fyra stycken nu och känner ändå ett lugn just nu. Dock kommer den värsta nervositeten kicka in två timmar innan, då är det jobbigt alltså. 🙈
Samin min manager åker med mig, jag har även en nageltid inbokad direkt när jag kommer ner så jag har fräääääscha naglar när jag spelar. Middag kl 20 med vårt crew och sedan ska jag gå på kl 00 och spela i typ 3h.
Men innan jag åker ska jag hinna lämna Stitch hos sin dagmatte, jag ska köra mitt skönhetsfix som jag alltid gör innan speciella händelser. Det innebär duscha, tvätta hår, peela och brun utan sola sig.
Men klockan har bara slagit 9 så först frukost!!! 🙌🏻


3 kommentarer3 kommentarer om “Idag åker jag till Malmö och spelar”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Såååå snygg 😍😍😍

    Reply
  • Vart sov du inatt? Det ser inte ut som din sänggavel på Instastory 😉😍

    Reply
  • Annica kan man få lite mer updates på din träning och sådan? Kanske videos på övningar du gör etc.

    Reply