Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:28 | November 21, 2018

Natasha Denona


Alltså jag är verkligen på så himla bra humör idag, jag har precis ätit en god lunch, tvätten är igång då jag inte hann med allt igår och jag ska sticka och träna om typ 3h. Sedan har jag också hittat ett perfekt nude lipgloss. Ni kanske såg min reaktion på Instastory imorse och jag veeeet, jag är så töntig men jag blir verkligen så glad över en sådan liten sak. Jag är besatt av att ha nude på läpparna och när man då hittar ett stift eller gloss som är det perfekta då blir man ju bara så förbaskat jäkla glad alltså! 😀
När jag började arbeta på skönhetssalongen Parelle i Östersund 2010 så blev jag alldeles hooked vid YSL pure shine #26. Alltså jag älskade det här läppstiftet och hade så många av den just för att den skulle utgå. Hur kunde den end utgå? Det var ju verkligen det perfekta läppstiftet ever plus att hylsan var ju så lyxig att man ville liksom ha den framme på bordet. Jag kommer ihåg i Big Brother när jag gick runt med den där och det blev lite av en snackis, Annica med sina fina läppstift liksom.
Men nu har jag hittat Loreal Balmain Urban Safari och nu ett gloss från Natasha Denona, men mer om just det märket. IT-märket lanseras nu exklusivt på Sephora i Sverige och Sephora.se och jag har fått hem ett limited editionkit som hon själv valt ut. Bra smak den där Natasha! 😉 Så nu kan man väl säga att jag har det jag behöver för att glittra och glimma ikapp på julfesterna. 😀
Märket är ett medeldyrt sådant, inte ett budget men heller inte Chanel. Du hittar tex läppglansen för 240kr och den stora paletten för 1215kr. Pigmenten är superbra och dom blir krämiga när du arbetar med dom. Sitter otroligt bra på och smälter fint in i huden. Det är väldigt fina färger i alla paletterna, ibland kan man ju skaffa en där några färger inte ens blir rörda men i dessa så kommer alla garanterat till användning.

Kolla in färgerna i den här paletten, hur härliga är dom inte!?

All over glow // Duo Glow // Blush Duo Palette 15

Eyeshadow palette #04

Eyeshadow palette #08

Lipgloss #17 Cherry Wood // #18 Flesh (alltså kom igen, kolla färgen!!)


7 kommentarer7 kommentarer om “Natasha Denona”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Snygga nudeläppar, tycker dock det ser varmt ut i tonen (har för mig du brukar säga att du passar i kallt ) oavsett snyggt! Själv tycker jag mina tänder ser gula ut när jag provat nudeläppar🤣

  Reply
 • Den är ganska neutral i nyansen men den går liksom inte åt det orange gula hållet vilket gör att den passar perfekt! 😀

  Reply
 • Vad fint smink. Dom säger att det finns nude färger som ska passa alla. Gäller bara att hitta den rätta nyansen och det har jag inte gjort ännu.

  Reply
 • Precis, det är en djungel det där 😀

  Reply
 • Hej det här hör väl inte riktigt till ämnet.. Meeeen, använder du foreo luna go? (eller något annan av dom). Tänkte om du kunde berätta vad du tycker isf 🙂 Jag hör till dom som får massor av svarta prickar på näsan, och luna go ska tydligen rensa på djupet. Den är dyr så skulle uppskatta en ärlig åsikt om den innan jag överväger köp 😀

  Reply
 • Jag gillar verkligen Foreos rengöringsmakapärer. Testa Luna Play, även fast batterierna tar slut efter 100 omgångar kan man använda den ändå. Den kostar 3-400kr om jag inte minns fel 😉

  Reply
 • Kolla foreo.com, dom har jättebra rabatter nu när det är Black Friday 🙂

  Reply