Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:07 | November 19, 2018

Min hudvård


Jag har vart hos Therese och fått mitt hår så mycket längre, alltså det är typ en tredjedel av min kropp nu. Helt gaaaalet! 😀 Men det är så kul att göra sådana här förändringar när man har möjligheten. Ena stunden kan jag har långt, andra extremt långt, tredje en kortare frisyr ni förstår. Det är kul att experimentera och nu tyckte både hon och jag att jag skulle ha det ganska mycket längre för att se lite coolare ut när jag spelar. 😀
Jag tänkte uppdatera er om min hud som genast har svarat på hudvården. Jag fick ju lite problem med huden där ett tag med prickar och finnar men nu börjar allt bli som vanligt igen och jag är såååå glad! Jag har länge kört på Jan Marini men när något tar slut så testar jag något nytt och ibland fungerar det och ibland inte. Nu i samband med att klimatet blivit kallare så blev min hud torrare och jag testade lite nytt som fungerade ett tag men sedan så fick jag lite bakslag och då kände jag bara att jag måste återgå till det som jag faktiskt vet fungerar.
Så jag beställde en dubbel uppsättning av Jan Marinis rengöring, serum och cremer och det är produkterna på bilderna som jag använder:
Steg 1: Rengöring, jag tar ca en 5 kronas storlek och masserar ut den på torr hud med torra fingrar. Har jag makeup så kan jag tvätta av den först med en annan rengöring eller så kör jag bara denna två gånger. Låter den sitta på i ca 3-5 min under tiden jag borstar mina tänder. Blöter mina händer och masserar upp den rejält innan jag sköljer av. Den här rengöringen kan pirra då den tränger ner alla i alla hudlagren för att verkligen städa ur all skit. Har man inte använt en rengöring med syra innan kan man få lite prickar och utslag i början då den verkligen rensar ut allt. Den här rengöringen ser till att återställa pH-balansen i huden och är även en kemisk peeling som tar bort döda hudceller.
Steg 2: Serum som lyfter och stramar upp ansiktskonturerna. C-ESTA serumet innehåller DAE Complex vilket gör att hudstrukturen kommer snabbt att upplevas som slätare, fastare, mer elastisk och ansiktskonturerna kommer att se fastare och mer definierade ut. Serum läggs på rengjord hud innan din crème, den fungerar även som en liten taxi och transporterar cremen djupare ner i huden. Serum är ganska mycket dyrare än cremer just för att det är ett koncentrat av aktiva ingredienser. Jag använder detta på kvällen.
Steg 3: Också ett serum med en kombination av syror som adresserar en mängd olika hudåkommor samtidigt som huden blir slätare, klarare, strålande, förfinad och mer återfuktad. Bioclear har anmärkningsvärda anti-aging och hudförnyande egenskaper och ger även speciellt fördelaktigt resultat vid vuxenacne. Finns oro kring vanliga hudtillstånd så som fina linjer, rynkor, acne, rosacea, ackneärr, förstorade porer och ojämn hudtextur så är Bioclear en exceptionell lösning. Jag använder detta på morgonen.
Ögoncreme:Jag har ju slarvat lite på den här fronten med just ögoncreme men jag hittade faktiskt den här bland mina skönhetsprodukter och kör nu på den morgon och kväll just för att märkte av nu när det blev kallare att jag blev så extremt torr runt mina ögon. Denna lägger jag efter serumet och innan min hudcreme.
Steg 4: Age Intervention Face Cream återuppbygger, revitaliserar och gör huden fastare, mer återfuktad och ungdomligare med ökad elasticitet. Denna använder jag både morgon och kväll efter mitt serum.
Alla produkterna beställer jag från Skincity.se- Klick!

Nu ska jag ta och lacka mina naglar och göra mig klar för kvällen för ikväll är det ju Årets Nätängelgala och just nu har jag ingen aning om vad jag ska ha på mig. Både Daniel och Xenia ska med så jag tänkte reka av vad dom kör och sedan letar jag nog fram något ur garderoben. 😉


5 kommentarer5 kommentarer om “Min hudvård”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh jag tycker om Jan Marinis produkter men tyvärr så är de för dyra och det funkar lika bra med Paulas Choice. De har samma ingredienser och verkar på samma sätt så why the big spend egentligen? Men jag vet att Jan marini är bra också. 🙂
  Men du, hur ser du ut då i det långa håret? 😀

  Reply
 • Vad skön att du ändå hittat något som fungerar! 😀
  Alltså jag blev assnygg i det långa håret 😉

  Reply
 • Länken går till Lyko och inte Skincity… 😉

  Reply
 • Hatar när det buggar haha. Men tack för rättningen 🙂

  Reply
 • Hej fina du! Jag går just nu på en tetralysalbehandling och min hy har blivit prima! Jag är dock oroad över vad som kommer hända efter behandlingen.. Jag har haft en problemhy i flera år men äntligen blivit av med den. Hade gäärna velat ha en update ang behandling och din hy nu efter. Du är fantastisk! Vilken inspiration! Kram

  Reply