Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:57 | November 19, 2018

Extremt långt hår


Då var det snart dags för mig att rulla. Jag har dragit på mig en byxdress från Carin Wester om jag inte minns fel. Jag har lackat naglarna så jag kan inte dra av mig den och kolla. You know, enda gången jag är hjälplös är när jag lackar naglarna. 😉 Jag ska ta en promenad med Stitch också innan jag hoppar in i bilen och möter upp Daniel och Xenia.
Hallå var tycker ni om mitt hår? Mitt extremt långa, coola, så-jag-hår. Jag älskar det! Som jag skrev innan, det är så kul med förändring. Jag gillar att sticka ut och då jag inte gillar att bära så mycket makeup eller helt galna kläder så är det håret som får tala och stå för mig.
@ThereseFrieberg är kvinnan bakom verket och det är ju då Hairtalk som hon satt i på mig. Hon satte in tre extra rader i 55cm så jag har totalt sju paket i skallen om jag inte minns fel. Dom andra är i längd 40cm tror jag. Hon har ju då nyanserat mitt hår och det är även hon som fixat min hårfärg. Om ni har frågor kring den hur hon har gjort så svarar Therese på allt sådant på hennes Instagram. Så är ni nyfikna så är det bara att fråga på, hon är väldigt öppen med hur hon arbetar, tekniker, färger etc.
Nu jäklar ska jag rocka mitt långa svall, till min byxdress, knappt någon makeup och lackade naglar. Känns väldigt bekvämt och så jag! Ha en fin kväll och glöm inte att hänga med på min Instastory, @akaannica.


15 kommentarer15 kommentarer om “Extremt långt hår”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Allt klär en skönhet som dig … men du försvann lite bakom allt hår, kanske lite på gränsen till “för långt och för mycket” …
  Men girl, if you are happy i am happy! 😀

  Reply
 • More is more haha. Jag älskar det! 😀

  Reply
 • Så jävla snyggt! Har själv lika långt (naturligt) och ungefär samma färg. Är sååååå glad att jag aldrig klippte av mig det som alla andra gjorde 2017!

  Reply
 • OMG hur kan du fått det så långt!? Helt galet ju! 😀

  Reply
 • Hahaha faktiskt mycket tack vare dina tips! Redkens antisnap, schampo, balsam, inpackning. Redken- ALLT! Älskar redken! Moroccanoil, att sova med fläta/lös toffs. Och colorWOWs dream coat…. WOW! Den har inte hjälpt med längden i och för sig, men den är MAGISK!
  Sen toppar jag det var 6e vecka och har gjort det i 1,5år! Det är väl den största faktorn 🙂

  Reply
 • Men åååå vad fint !!! Så jädrans snyggt och sexigt <3

  Reply
 • Ja jag känner mig så coooooool! 😀

  Reply
 • Eftersom du frågar så ska jag ge ett ärligt svar. Jag tycker att det är alldeles för långt hår på dig, sen syns det att det är löshår , du har förut haft en mer naturlig längd och look … fast du är rasande snygg ändå 😛

  Reply
 • Ja men jag är lite less på det här “naturliga håret”. Jag vill sticka ut litegrann och därför körde vi all in på håret 😀

  Reply
 • Åh så vackert hår! Som en älva…. Passar så fínt på dig! Kram

  Reply
 • Tack Anna! <3

  Reply
 • Ser så uppenbart onaturligt ut, verkligen, inte alls snyggt, men smaken är olika.

  Reply
 • Ja uppenbarligen 😉

  Reply
 • Det jag alltid undrat är…..: hur beter man sig på toa med så långt hår? Sätter man upp det så man inte ska få bajs på det eller? 😂

  Reply
 • Alltså, så konstig fråga. Hur gör Du med armarna som hänger så långt ner, håller du upp dem ovanför huvudet så att de inte råkar åka ner i toaletten och få bajs på sig?
  Ditt hår är jättefint Annica. Tycker du inte att det är jobbigt med så långt?
  Jag hade ungefär till rumpan (det gick av bara farten 😂) men tyckte det var SÅ jobbigt så nu har jag precis kapat 50 cm och donerat håret 😊 har nu en kort page, det är så skönt haha 😁

  Reply