Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:37 | November 16, 2018

Peter Thomas Roth Pumpkin mask


I somras när jag var på väg ner till Big Slap med mina vänner så lade jag märke till hur Pischa hade sådan fantastisk lyster i ansiktet. Jag var ju såklart snabb med att fråga hur hon hade fått sådan strålande hud och då berättade hon att hon hade kört på Peter Thomas Roth Pumpkin mask. Well, som ni vet är jag besatt av lyster och var tvungen att införskaffa mig den!
Nu var det ett tag sedan jag använde den men beställde två stycken nya i samband med att jag beställde min hudvård från Skincity. Jag har sedan jag började med Jan Marini alltid beställt den från just Skincity för att jag känner Annica där och dom är så brutalt snabba med leveransen. Sedan får man alltid med lite nytt smått och gott att testa och även små andra tillbehör som kan vara bra att använda. 😀
Pumpkin Enzyme Mask är en trippelverkande peeling som effektivt polerar huden och tar bort gamla hudceller. Huden blir direkt jämnare och slätare samt får fantastisk lyster. Den masken/ peelingen passar alla och är perfekt för en livlös, mogen hud med tilltäpptheter. Peelar huden på tre nivåer med hjälp av AHA-syra, pumpaenzymer och fina kristaller av aluminiumoxid. Den är berikad med C-vitamin för en extra lysterboost.
Man masserar in den på en rengjord hud och låter den sitta på i ca 4-5 minuter. Sedan blöter man upp den masserar igen och sköljer av. Huden blev så len och just full med lyster och jag måste slå ett slag för doften. Den doftar så varmt och juligt, typ julkryddor. Den pirrar lite när den ligger på huden men inte alls farligt, jag som ändå har en relativt känslig hud har inga problem med att det pirrar lite.
Masken kostar ganska mycken men den är så värd det, lägger man den varannan eller kanske varje vecka så räcker den ett par månader framöver för man behöver bara en femkronas storlek till hela ansiktet. Perfekt att lägga innan man ska iväg på galej eller som jag ikväll, ett gig. 😉
Pris: 679kr- Klick!


7 kommentarer7 kommentarer om “Peter Thomas Roth Pumpkin mask”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tänk vilken man han är Keith urban. Han fick pris och vad han grät. Och vilken kärlek mellan han och Nicole Kidman. Jag vill också ha en kille som kallar MIG babygirl. Jag säger bara WOW. ❤

  Reply
 • https://blog.babyshop.se/arets-babyinsta-2018/
  gå in och rösta på min fina syster hon har plats 426 i listan raising two wildlings heter hennes instagram

  Reply
 • Inte ett enda blogginlägg sedan i fredags kl 12:37
  Är det så här du skall fortsätta så kommer bloggen inte få nåt pris nästa år…
  Sen tycker jag det är dåligt av dig du får faktiskt jobba extra hårt på att klara både dj och blogg även på helger!
  Om man får ha en åsikt utan att du hoppar på mig denna gången.

  Reply
 • Jag överlevde helgen bra utan Annicas blogg! Testa att sysselsätta dig med annat; ta en promenad, skaffa dig en hobby eller något… Det hjälper! 😉

  Reply
 • THERESE: ha ha ha ha ha! 😂
  Vet du vad, jag har något som heter multitasking jag kan alltså göra flera saker åt gången. Jag kan ha ett liv och även vilja läsa Annicas blogg på helgen. Visst är jag begåvad? 😂😂😂
  Svårt för vissa att förstå men jag är multitalented✌🏼

  Reply
 • Fått rådet av skincity att INTE använda denna ihop med Jan Marini då syrorna krockar och huden lätt går banarnas.

  Reply
 • Annica vi saknar dej. Hoppas du mår bra. 😊😇

  Reply