Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:11 | November 14, 2018

Inför Diabetesgalan

Innehåller adlink


Jag sitter och väntar på att Daniel och Xenia ska komma och så ska vi käka tillsammans. Ikväll ska jag och Daniel på Diabetesgalan så jag har suttit i någon timma och bara fixat lite med hår, naglar och makeup.
Innan så kände jag bara “jag måste komma ut” så jag tog på mig träningskläderna, satte på Stitchs sele och sedan stack vi och sprang 5km. Jag stannade efter vägen då jag såg att det var hundar i en rastgård för jag tänkte att det kunde vara kul för Stitch att få leka lite så vi var där i typ 20-30 min innan vi stack vidare på vår runda.
När jag kom hem mådde jag såg bra, energinivån var på topp. Och precis när jag kom in möttes jag av Ryska Posten som hade bud från både Marabou och Godiva. Alltså när jag väl kommer ut på lite träning ja då möts man av massa choklad. Jaja, det var skönt att springa och det var gott att äta haha!
Jag har bara naglarna kvar att fixa sedan är jag redo. När det är galor eller event så brukar jag inte sminka mig så annorlunda än när jag annars lägger makeup. Jag smackar på ett par lösfransar och den här gången blev det modellen “Sandra”- Klick! från Depend, kostar bara 69kr! Beatrice som jobbar för Depend berättade att deras lim var asbra, alltså det som följer med. Jag har alltid kastat dom då limmen som följer med alltid vart så dåliga. Men hon övertygade mig om att testa just för att limmet också är helt transparent, det blir inga vita märken kvar. Så jag testade limmet och se på fasen, det var ju hur bra som helst. Man behövde heller inte vänta på att det skulle torka till utan det var bara att dra på det på fransarna och sätta fast dom direkt. Så en stor stjärna i kanten för Depend alltså!
Btw, såg även att min nagellackskollektion för Depend skyltas i Hongkong på en mässa. Hur coolt är inte det!? Den släpps ju till våren och är sååå jag, det ska bli kul att se var ni tycker om den. 😀

Modellen Sandra, 69kr- Klick!

Före och efter.


3 kommentarer3 kommentarer om “Inför Diabetesgalan”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! Fin du blev! Jag som aldrig har testat lösfransar, jag undrar hur länge dom kan sitta på? Är det bara för en kväll eller kan man ha en dom längre än så? Tänker just på såna här fransar du använder ikväll.. kram

  Reply
 • Hej!!
  Du gick förbi mig på galan precis innan de skulle dra igång, ville hälsa och ångrar nu att jag inte gjrode de men de kändes opassande hehe..
  men du va super fin!!
  Kram<3

  Reply
 • Wow, så fint! Vad har du använt för skuggor? 🙂

  Reply