Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:09 | November 13, 2018

Viktigt med belöning!

Foto: Herman Caroan


Hela dagen idag har jag bara suttit med musiken, jag trodde aldrig att det skulle ta såhär lång tid att bygga upp ett bra basutbud av låtar. Det är riktigt kul men man blir ganska så trött i skallen efter att ha lyssnat igenom hundratals låtar.
Imorgon kommer jag välja ut de som jag kommer att köra i Eskilstuna och sedan de som jag kommer att köra i Vargberg. Självklart kommer det att bli ganska så samma låtar men jag måste tänka lite annorlunda då jag spelar i 3h på fredagen och 4,5h på lördagen. Och på båda spelningarna ska jag köra lite warm upp och sedan bygga upp tempot och sedan maxa i slutet.
Under tiden jag låg och letade låtar kände jag för att ta en paus och avsluta en kampanj. Och det ena mejlet ledde till det andra som i sin tur ledde till en hemsida och vips beställde jag mig ett nytt handbagage. Jag reser ju väldigt mycket som ni kanske vet och är det något som jag velat köpa mig själv så är det ett handbagage från Louis Vuitton. Jag har ju tröttnat på det här med dyra märkesväskor då jag knappt använder handväskor så jag sålde av mig nästan alla. Jag har kvar typ två stycken varav är min LV Neverfull och den sparade jag för att den passar skitbra att kasta ner lite större saker i som tex dator och kamera när man ska iväg. Men alltid när jag flyger har jag ett handbagage och där kände jag att jag ville lyxa till det lite med en från LV.
Och eftersom jag slitit ganska mycket med musiken och äntligen känner att allt är i rullning så blev det som en liten klapp på axeln att “det här har du gjort bra Annica, du förtjänar detta”. Haha så ja, jag köpte mig en sådan så nu får vi bara se när den finns att hämta. 😀
Nu ska jag ta en kvällsrunda med Stitch och sedan ska jag fasen lägga mig. Min skalle är helt slut efter allt dunka dunka så det kommer bli skönt att krypa ner i en sval säng. 🙂


4 kommentarer4 kommentarer om “Viktigt med belöning!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • My kind of girl..Belöning är bäst🧡

  Reply
 • Ja det är alldeles för sällan som man belönar sig för bra prestation!

  Reply
 • Hej Annica!
  Vad jag förstått så är du bra på att organisera i hemmet mm. Vore kul om du visade ett inlägg med förvaring mm och tips på hur du förvarar och får plats med dina saker. Typ väskor, smink, skor, jackor mm plockar du fram efter säsong och dylikt hur förvarar du i så fall sommarkläder vintertid mm?! Smart förvaringslösningar, ja allt! Älskar sånt!

  Reply
 • Ja jag är helt tokig när det kommer till att organisera. Jag organiserar allt som ens går att organisera haha. Jag har faktiskt gjort ett sådant inlägg här: http://annicaenglund.se/organisera-mera/

  Reply