Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:30 | November 9, 2018

Nervös, mensvärk och stress


Hej!
Klockan är redan halv tre, jag vaknade med mensvärk, kände mig stressad över kvällen och jävligt nervös. Jag som känt mig så coollugn känner nu “har jag tagit mig vatten över huvudet?!” Mamma peppar mig, Xenia och Daniel med men jag som är en person med stort kontrollbehov känner mig just ny typ lite hjälplös. Det enda jag kan göra är att spela det som jag tänkt och fungerar det inte så får jag helt enkelt byta, allt för att de som är där ska vilja dansa.
Det känns även lite sjukt och roligt när bilder som dessa börjar poppa upp på lite olika ställen. Att jag ska spela på The Harbor är ju bara så sjukt, jag ska värma upp inför Vigiland och R3hab, alltså det är ju rätt sjukt! Men inget är omöjligt, det gäller bara att nyttja sina kontakter rätt och kämpa på! ☺️
Den här morgonen fick jag och mamma ett fnatt också. Jag tyckte att mamma skulle göra en liten makeover när det kommer till håret så vi bokade in henne hos en frisör för färg och klipp. Så just nu blir hon ompysslad medan jag själv är en sväng hos Daniel för att jobba.


6 kommentarer6 kommentarer om “Nervös, mensvärk och stress”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Det hör till att vara nervös! 🙂 Lycka till! Det kommer säkert gå kanon! ❤️

  Reply
 • Ja visst hör det till och ja det gick ju jättebra! 😀

  Reply
 • Lycka till Annica!
  När jag ska göra något jobbigt, framförallt för första gången, brukar jag bara tänka: ”just fucking do it, and then it is fucking done” ☺️

  Reply
 • Hahahaah ska tänka på det till nästa gång 😀

  Reply
 • Du vet att det redan finns en artist som heter AKA va …
  AKA – Fela In Versace ft. Kiddominant
  Just sayi´n …

  Reply
 • Gaaaaah hade ingen aning men vi får lösa det då 😀

  Reply