Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:11 | November 5, 2018

Få fastare bröst

Hej Annica! Först vill jag bara tacka för en suuuperbra blogg! Har läst den till och från sedan du kom ut ur Big Brother-huset! 😀
Jag har en fråga angående träning. Jag vill gå ner ca 8 kg i vikt(är 171 cm lång och väger i nuläget 75 kg). Jag har börjat komma igång och tror att det kommer gå bra! MEN: Jag har i nuläget väldigt stora och fylliga bröst som jag trivs med. Jag förstår att brösten kommer bli lite mindre av viktnedgången, vilket jag absolut inte har några problem med, men jag är rädd för att de ska bli hängiga… Därför undrar jag om det finns några bra styrkeövningar som gör att brösten blir mer fasta?
Massa kramar och tack på förhand! <3
Hej!
Alltså det är alltid lika häftigt att höra att ni följt mig så länge. Det är en väldigt lång och sjuk resa vi gjort här! 😀
Min första fråga, varför just 8kg? Här vill jag bara säga att det är så viktigt att du går efter det du ser i spegeln än på vågen. Jag kan bara sätta mig själv som ett exempel. Just efter Big Brother vägde jag lika mycket som jag gör idag men jag var 2 storlekar större pga att jag var spritfet. Så vågen säger inte så mycket om vad i din kropp som väger…
Det finns ingen styrkeövning som gör att dina bröst blir fastare då vi kvinnors bröst består av mycket fett och ligament. Däremot så kan det vara så att du har så pass bra hud att den drar ihop sig i samband med viktnedgången. Precis som kvinnors magar efter en graviditet eller som i mitt fall här igen, jag plockade ju ut mina implantat och satte in mindre så 2dl från varje bröst försvann men dom är inte ett dugg hängiga. 🙂
Så ska du gå ner i vikt så är det otroligt viktigt att du gör det hälsosamt, att du inte går ner för mycket åt gången. Det är för att du ska må så bra som möjligt och för att kroppen ska hinna anpassa sig.
Lycka till med all och ha så roligt på träningen! 😀


2 kommentarer2 kommentarer om “Få fastare bröst”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Riktigt bra svar! Själv blir jag ledsen över att allt fler unga tjejer förstorar brösten och vill att dem ska va så fasta som möjligt. Bröst ser olika ut från person till person och är riktigt vackra ändå. Idealen ska inte behöva ta över för att vi ska känna oss vackra. Blev lite besvärad när jag såg titeln till inläggen men positivt överraskad när jag läste <3 kärlek

    Reply
  • Håller verkligen med kommentaren ovan, sjukt moget svar! SÅ viktigt att göra skillnad på vikt och mående!

    Reply