Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:30 | October 31, 2018

Las Vegas


Förra året vid den här tidpunkten så var mitt liv jävligt roligt. Jag och Daniel gjorde jävligt mycket tillsammans och det här var en av de mest episka sakerna vi åkte iväg på. Vi drog till Las Vegas och gjorde typ allt man bör göra när man är där, förutom att gambla haha. Det är ju det kanske de flesta människorna gör när de är där men vi rörde inte en endaste maskin trots att dom stod överallt, till och med inne på typ 7 eleven. Vi var uppe i Red Rock Canyon på jeep safari, det var en magisk förmiddag i bergen där vi såg en hel del tarantellor, såg en magisk känslofylld vattenshow, körde sunbuggies i öknen, vandrade efter The Strip, gick på Britney Spears show, åt den magiska buffen på Caesars Palace, åt massor av donuts, lyssnade sönder Linn Brikells cover av “Without You”, vi hade saker att göra varje dag och jag är så glad över att jag upplevde detta med Daniel.
Vi hade sådan tur hela resan också för vad vi än gjorde blev vi uppgraderade, bara våra rum var ju helt magiska. Vi bodde på MGM, hade två stora dubbelrum var med en dörr mellan så vi bara kunde gå över till varandra. Jag kommer även ihåg att under den här tiden pratade jag med en kille som bor i USA, vi försökte planera in att han också skulle komma till Vegas med det sket sig. Däremot träffades ju vi nu i år på Big Slap, typ ett år senare haha.
Igår på min Instastory lade jag ut lite datum för spelningar jag har framöver, allt är inte spikat ännu men de datum som jag lade ut igår är satta. Det är så kul att så många av er vill att jag kommer till er stad, det skulle vara så kul att festa loss med er också. Jag kommer göra ett inlägg om vart jag kommer att spela, datum, tider etc så ni behöver inte vara oroliga att ni ska missa det. Det är nämligen ett koncept som jag och Roxy gör tillsammans med ett företag som är så himla bra och jag kan säga att ni brudar verkligen kommer att uppskatta detta! 😀


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här