Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:21 | October 30, 2018

De bästa vinterjackorna!

Innehåller adlinks

Det här är min favoritbild på Kim all dressed in Yeezy!

Kommer ni ihåg när man var liten och hellre föredrog en snygg än bra jacka? Jag kommer ihåg hur jag och min mamma ofta fajtades då jag vägrade bära mössa och en varm jacka på vintern. Jag frös hellre för att det skulle se snyggt ut haha! Jag åkte till och med skoter ibland i en längre jacka, hål i jeansen och ett par låga skor. Riskerade köldskador men så läge jag såg bra ut. När familjen skulle på Jamtlis julmarkanad i minusgrader. Alla var klädda förutom lilla Annica som vägrade täckbrallor. Frös så jag grät tillslut, så envis unge alltså. Så var det även på högstadiet, ens föräldrar ville att man skulle ha en jacka som gick nedanför rumpan så man höll sig varm när man själv ville ha en kort dunjacka med ett par tajta jeans. Alltså herregud, jag var inte lätt att deala med om man säger så.

1. Länk // 2. Länk // 3. Länk // 4. Länk // 5. Länk

Men nu ni, många år senare så är jag både mer förnuftig och modet kunde inte vart bättre. De extremt långa jackorna är tillbaka, de som går nedanför knäna. Kan ni tänka er hur lyxigt det är för en kort tjej som mig på 155cm när jackan är så pass lång att den nästan går ner till fotknölarna. Jag håller mig så varm och det är så mysigt, nästan som att gå runt med ett stort duntäcke. 😀

1. Länk // 2. Länk // 3. Länk // 4. Länk // 5. Länk

Jag har redan två långa jackor, en svart och en mossgrön som är så ruggigt snygga. Och som ni vet är jag mycket för den här oversize stilen, därför diggar jag verkligen dessa jackor lite extra för att förutom att jag håller mig så jäkla varm så känner jag mig lite cool i min stora jacka. Det är lite Kanye West Yeezy över dom och jag är helt besatt av den stilen. Alla har delade meningar om Kanye, enligt mig är han ett geni och har extremt cool klädstil som både är bekväm, funktionell och cool. Thank you Kanye! 😀


8 kommentarer8 kommentarer om “De bästa vinterjackorna!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här