Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:53 | October 29, 2018

Trodde jag skulle få träna…


Idag när jag pratade med Daniel var jag så taggad på att sticka och träna. På onsdag är det fyra veckor sedan jag gjorde min bröstförminskning och jag trodde att efter 4 veckor fick jag träna på igen. Jag dubbekollade mina papper som jag fick med min hem efter operationen och där står det träning efter 5 veckor… Åh jag som verkligen ville springa idag. Men jag får typ köra lite cykel och sedan bränna av ett pass med isolerade benövningar och hålla ut till nästa vecka.
Jag har verkligen saknat träningen sedan jag blev hooked vid crossfiten. Jag var ju på träningsresa med Nicklas Gull till Marbella i september och där körde vi crossfit varje dag och det var länge sedan min kropp svarade så pass bra på träning som den gjorde där. Jag lever i konstant stress och det är ens värsta fiende om man har struggles med ångest, så jag tror att det är därför min kropp kanske svarade bättre på tung styrketräning. Tung styrketräning har jättebra effekt på hjärnan för personer med psykisk ohälsa och kroppen får heller inte ett ökat stresspåslag.
Så just nu märker jag ju av att min kropp behöver träningen och jag får inte samma effekt av att cykla eller promenera i en timma. Det är jobbigt fysiskt men jag får inte samma effekt på mitt psyke. Det är lite som en drog det där när man fastnat vid träningen och verkligen inser hur bra effekt den faktiskt har på oss.
Men nu är det då en vecka kvar till jag i alla fall får springa, har saknat att springa i den friska luften. Trots att det snöade imorse så känner jag att jag behöver komma ut och träna plus att jag har lite nya träningskläder som är anpassade för kyla så det kommer inte att stoppa mig. 😉 Jag kommer ju att kunna köra mer styrkepass där mer muskler är involverade men bröstmuskeln får man inte träna på 6 månader. Och just bröstmuskeln är involverad i väldigt många crossfitövningar så det suger lite.
Men det har inte gått en endaste dag sedan operationen där jag inte stått framför spegeln och känt “fy fan vad jag är glad över att jag valde att operera mig”. Det är helt sjukt att huden dragit ihop sig så pass bra och snabbt, kroppen är fantastisk! Jag var lite nojig över att mina bröst skulle hänga men dom är så jäkla fina nu, mycket finare än när jag faktiskt hade mina större implantat. Jag känner mig mer petit och jag hade faktiskt urringat för första gången på så länge förra veckan och kände mig så bekväm. Jag vågade mig även på en tajt klänning på Lifestyle awards och det har inte hänt på år och dagar.
Nu ska jag i alla fall sticka till Nordic Wellness och träna mina ben och sedan kommer jag att komma hem till ett städat hem då min fantastiska städerska kommer. Skön jäkla start på den här veckan! 😀


6 kommentarer6 kommentarer om “Trodde jag skulle få träna…”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Det är nice att se dig svettas lite 😉

  Reply
 • Tro mig, jag gör det varje pass 😀

  Reply
 • Kommer operera mina bröst i januari… Jag räknar med att vara borta från boxningen åtminstone två månader… 😭 Har hört olika bud, att det är sex månader för sparring, men tänkte testa lite efter två månader och hoppas på det bästa 🤗

  Reply
 • Det skulle jag nog inte riskera om jag vore du. Det är ändå en stor operation så låt det läka helt innan du tränar fullt ut!

  Reply
 • Jag tränar 6 dagar/vecka & svettas otroligt mkt, vilket är skönt! Mitt problem är att jag inte hittat nån ögonbrynspenna som stannar kvar efter mina svettfloder 🙂 Hoppas på att du har några tips på bra, vattenfasta ögonbrynspennor?

  Reply
 • Då bör du testa browpomade, sitter som berget! 😀

  Reply