Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:28 | October 29, 2018

Ibland kommer livet emellan


Idag släpps poddavsnittet där jag gäster I Sanningens namn, jag är så nervös. Jag har ju hört avsnittet redan men jag är mest rädd över vad folk kommer att skriva om det till mig. Inte för att jag på något sätt tror att det är något negativt men det känns konstigt bara att folk ens ange feedback på ens personliga resa, saker man gått igenom.

I det här avsnittet pratar jag om hur allt egentligen började. Hur mitt liv såg ut i Östersund, hur min dåvarande relation var, hur och när jag ansökte till Big Brother. Hur det var att vara där inne, när jag träffade mitt ex och hur vår relation var. Vad det var som gjorde att det tog slut. Hur jag gjorde för att ta mig igenom ett break up, den destruktiva relationen jag hade till alkohol och fester direkt efter, vad jag gjorde för att uppskatta singellivet, sex, rebounds, två-veckorsregeln och KKs och hur jag klarade mig igenom mitt Golden Year som singel.
Hur livet är idag, hur jag har lärt mig att acceptera mig själv och hur jag idag kan älskar mig själv så pass  mycket efter allt jag gått igenom.
Vill ni starta den här måndagen med att lyssna på det här avsnittet kan ni göra det här- Klick!


Här är den fina låten som spelas i avsnittet som en gammal vän till mig gjort.


17 kommentarer17 kommentarer om “Ibland kommer livet emellan”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Synd det inte går att lyssna på datorn .

  Reply
 • Det ska det göra om du har en mac :O Här är länken: https://itunes.apple.com/se/podcast/annica-englund-tv-profil-dj-bloggare-influenser/id1381316377?i=1000422751453&mt=2

  Reply
 • Bästa grejen som hänt mig idag, det var att lyssna på din PODD idag.
  Bästa, skratt, gråt, ångest, pinsamt, skoj.
  Fan vad du är härlig. Vilken tjej du är, blivit. Så glad för din skull, att du mår bra nu, att du är så energisk, så positiv, att du är så ärlig, att du är du.
  Stort.
  Tack för att du delade med dig fina du <3

  Reply
 • Men fina Diana tack!
  Ja det har vart en riktigt resa alltså och jag är så glad över att vara den jag är idag! <3

  Reply
 • Underbart avsnitt Annica!
  Du behöver inte vara orolig ❤️

  Reply
 • Tack fina Emma!

  Reply
 • Hej Annica!
  Har följt dig ända sen BB och har aldrig skrivit till dig innan men lyssnade precis på poddavsnittet där du är med och kände bara att jag måste skriva till dig. Tycker det är så jäkla härligt att se din resa och hur självsäker du är idag. Så jävla impad av dig! Måste också säga att thank god att du dumpade Marcelo, aldrig gillat honom sen hur han behandlade dig i BB (var helt RASANDE när han höll på med Jennifer)
  Fortsätt sprida din härliga energi och låt aldrig någon trampa på dig!
  Heja dig!

  Reply
 • Wow vad kul!
  Jag förstår dig och hade jag sett sådant hända hade jag också blivit rasande. Men det där är ett lämnat kapitel och jag har så mycket att se fram emot idag! 😀

  Reply
 • Jag lyssnade precis på podden, och jäklar vad grym du är! Så otroligt stark, självständig och sund. Du fick mig på bra humör och hjälpte mig att bli taggad på livet igen. Jag beundrar dig verkligen. Kram!

  Reply
 • Men gud tack Lovisa! Jag blir så glad över er fantastiska respons!
  Livet är bra underbart!

  Reply
 • Alltså Annica… tack. Tack för detta avsnitt som inspirerade mig så enormt. Jag är mitt i ett avslut just nu, har ännu inte tagit steget att göra slut utan velar av och till hela tiden. När jag lyssnade på ditt avsnitt om hur du tog dig igenom detta vart jag inspirerad och motiverad till att lista ut vad JAG vill. Vilket tyvärr inte är särskilt enkelt. Men stort stort tack, du är modig, driven och inspirerande åter igen.

  Reply
 • Jag förstår dig, det är inte lätt att ta sig igenom ett break up men har man fokus och vet VARFÖR man vill göra det så kommer allt gå som man vill. <3

  Reply
 • ÄLSKADE denna intervju med dig! Jag tror inte någon har ett enda ont ord att skriva om dig efter att ha hört detta. Så öppet, ärligt och du verkar vara en extremt vettig person. Du borde verkligen börja podda! <3

  Reply
 • Wow, alltså verkligen wow! Tack snälla!
  Jag och Xenia började padda där ett tag men det lades på hyllan. Kanske ska ta upp det och släppa några avsnitt!? 😀

  Reply
 • Ja!! börja podda <3

  Reply
 • Jag kände igen mig så mycket i detta, speciellt när du pratade om hur dåligt du mådde när du insåg hur illa du gjort dig själv under alla år. Jag har gått igenom en liknande resa, men står nu stadigt SJÄLV och lyckligare än nånsin. Jag trodde jag skulle känna mig så ensam om jag blev singel vilket var en av anledningarna till att jag inte gjorde slut. Inser så här i efterhand att jag kände mig mer ensam i det förhållandet än vad jag gör nu. Sån befrielse. Jag tänker aldrig låta en man behandla mig illa igen, och jag tänker aldrig behandla mig själv som jag gjort genom att sätta mig själv i andra hand. Jag har äntligen insett mitt värde och jag älskar mig själv idag! ❤️

  Reply
 • Du är inspiration Annica, blev varm i kroppen av ditt avsnitt. You go girl! <3

  Reply