Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | October 23, 2018

Ampuller med syra och glow

Igår var jag på ansiktsbehandling hos Skin Agency. Jag har gått där nu i ett par år för att grundligt städa huden var åttonde vecka med portömning, syrapeeling, mask och återfuktande. Igår var det dags igen så det rengjordes, ångades, klämdes, maskades och sedan fick jag fick jag en syraampull från Mesoestetic med vitamin E och F. Det pirrades i huden ganska direkt när den här ampullen lades på men när Cornelia berättade om den blev jag hooked direkt och var tvungen att köpa med mig en när jag lämnade.
Man kan säga att det här är koncentrerade vitaminer som snabbt gör sitt med huden och lämnar en snygg glow i hela ansiktet. Man kan köpa ampullerna styckvis på Skin Agency för 100kr eller flerpack om 10 för rabatterat pris. Den här kan man lägga en gång i veckan för att behålla glowen i ansiktet och den lägger du på rengjort ansikte kvällstid då det är syra.
Och som sagt, bli inte nojig över att det sticker i ansiktet utan den gör det när den tränger ner. Och sedan smackar du bara på din ansiktscreme, sover som en queen och vaknar med ett glow. Hur underbart!? 😀
För er som undrar vad det är för behandling jag gör på Skin Agency så bokar jag alltid den som heter The Special Treatment och den anpassar dom efter vad din hud behöver och vad du själv vill åt. Jag säger alltid att jag vill bli extremt ren i hela ansiktet, inga smutsiga porer what so ever, fukt och glow. Men jag funderar på om jag skulle behöva boka in mig på en Infuzion skinbooster för att min hud börjar bli ganska torr och det finns typ inget mer effektivare sätt än just Infuzion.

Hade fått mig en härlig liten finne när dagarna innan jag kom dit som jag, precis som de flesta andra, hade pillat sönder…Här är ampullen som skapar magi! Stitch är ju alltid med mig vart jag än går. Hon har blivit så otroligt lugn och lättsam nu när hon inte behöver flänga fram och tillbaka. Så genom att jag tar morgonrundorna så är hon ganska lugn om dagarna så hon sov mellan mina ben under tiden jag fick behandling. 🙂


3 kommentarer3 kommentarer om “Ampuller med syra och glow”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Är det bara du som har henne nu ? vettigt iså fall ..lite löjligt med delad vårdnad på ett djur ..ni hade ju inte haft henne så länge när ni gick isär.

    Reply
  • Det ser alldeles underbart ut! Jag unnar mig aldrig ansiktsbehandlingar. Ska banne mig önska mig det till födelsedagen som kommer snart.

    Reply
  • Hej! Använder BUS flitigt och tycker att det kan fastna i porerna så porerna blir mörka? Upplever du samma problem som också busar ofta? Kan man göra något åt detta? (Förutom portömning)

    Reply