Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | October 16, 2018

Creme för kyligt klimat


Precis som med våra kläder måste vi anpassa hudvården efter klimatet. När det blir kallare så torkas huden ut ännu mer och inte nog med att vi måste återfukta den rejält så många vi också tillföra näring och skydd.
När jag arbetade på skönhetssalongen i Östersund så var det här en crème jag ofta rekommenderade till kunder som kom in och behövde det här extra skyddet- NUXE Rêve de miel. Eller om de skulle upp till fjällen och åka skidor, vara mycket i naturen eller behövde en crème till sina barn. Barn har en väldigt känslig hud och visst är det gulligt med de rosiga kinderna de får efter en dag ute men var noga med att skydda den! Det här är en crème som passar alla hudtyper och åldrar.
Jag själv har börjat smörja den i ansiktet nu på morgonen när jag tar min morgonpromenad med Stitch, eller när jag ska vara ute länge. Ni som tränar året om utomhus, då skulle jag verkligen slå ett slag för denna! 😉

NUXE Rêve de miel är en honungscreme och honung är naturens egna kortison, speciellt bra för de som är lite extra torra och känsliga. Produkten är återfettande, lugnande, reparerande och skyddande. Den ger huden maximal komfort, hjälper mot hudirritationer, stramhet, röda och skrovliga partier och cremen skyddar också mot miljöangrepp. Konsistensen är väldigt fyllig som snabbt tas upp av huden och gör den mjuk och len och doften på den här cremen är väldigt mjuk, varm och aromatisk.
Pris: REA 268kr- Klick!
Sedan har ju NUXE lite andra produkter som också är värd att lyfta, tex deras torroljor. En torrolja är en olja som inte är fettig och kladdig, du kan använda den i princip på hela kroppen där du känner dig lite extra torr, till och med i hårtopparna. När vintern kommer och jag själv blir extra torr så brukar jag blanda i några droppar av denna i min bodylotion för extra komfort.
Pris: REA från 196kr- Klick!
Det här är en produktnyhet och det är en SOS-produkt som kan användas av hela familjen. Är du extra torr, spruckna nagelband, hälar, eksem, vad det nu kan vara så är det här en magiskt liten burk som ger huden den där extra komforten och har en otroligt vårdande effekt. Liten och smidig att ta med sig i handväskan eller varför inte i skötväskan till barnen!?
Pris: REA 156kr- Klick! 


2 kommentarer2 kommentarer om “Creme för kyligt klimat”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Jag har återgått till denna Nuxe-kräm varje vinter, med en olja under.
    Den är riktigt bra, men når inte helt fram till mitt torra ansikte så jakten går ständigt vidare. Men jag är extrem-torr så mig kan man inte ha som måttstock.

    Reply
  • […] Så det jag själv gör när jag märker att min hud börjar bli väldigt torr det är att jag byter ut min rengöring mot en rengöringsmjölk. Jag använder ju annars en syrarengöring men det kan bli lite för tufft just nu så en mjölk eller rengöringscreme switchar jag till. När det kommer till crème så kör jag på samma men ska jag vara ute väldigt mycket så tar jag en lite fetare crème som ger mer skydd. Tex NUXE reve de miel som jag skrivit om här. […]

    Reply