Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:44 | October 12, 2018

Tänj aldrig på era gränser!


Alltså fan vad jag är lack. Jag lovade mig själv den dagen jag blev singel att jag aldrig någonsin skulle bli “that type of woman who sits home all day waiting for a man”. Jag har vart väldigt tyst om mitt privatliv just för att jag inte velat att folk ska lägga sig i, snacka, skriva etc men hela den här morgonen har genomsyrat en irritation hos mig just pga en kille.
Jag har vart väldigt noga med att inte tänja på mina gränser, för börjar jag göra det så kommer jag tappa respekten för mig själv och jag vet att jag förtjänar det bästa! Just nu finns inte tiden för ett förhållande och jag är inte intresserad av det heller. Jag är otroligt nöjd med min livssituation just nu men att träffa någon då och då på bådas villkor är soft. Men när det blir så att man planerat att träffas och sedan sitter jag där som ett jävla fån och väntar… där går min gräns. Jag kommer inte bli en sådan person som sitter och väntar, antingen vill du verkligen träffa mig eller inte. Och det är det här som gör mig så irriterad idag för att igår kväll/ natt var en sådan dag där jag satt och väntade…
Igår var jag, Beatrice, Xenia, Philip, Alexandra och hennes kille på Oktoberfest. Tanken var att jag skulle hem innan midnatt då Stitch var hemma och jag lämnar ju henne max 4h själv och att jag skulle då träffa den här killen. Men vi åkte hem redan vid 23 och jag smsade status utan respons. Ringde för att kolla vad som hände men mobilen var av. Fuck off kände jag bara, det här är inget för mig.
Alla ni som läser detta, tänj fan aldrig på era egna gränser. Var noga med vilka dom är och håll er till dom för börja ni gå med på det ena eller det andra så är det bara ni själva som kommer att bli sårade i slutändan. Jag har vart tydlig med att man kan tabba sig en gång, andra gången är man körd. Och otrohet för mig är ingen tabbe då är man körd direkt. Det handlar mer om att man gör något som sårar mig, som nu att vi hade planerat att ses och jag får inget svar. Det innebär att jag klipper ganska direkt. Det är som att riva av ett plåster, det svider till litegrann men man kommer över det.
Så idag är jag nog inte så rolig att hänga med, måste dock ändra på det till ikväll då jag ska gå ut med mina vänner. Hade det här vart för ett år sedan hade jag supit mig full och sökt bekräftelse på annat håll men idag behöver jag inte det för att inse att jag duger som jag är. Jag vill bara gå ut och käka med dom, ta en svängom på Stureplan och ännu en gång påminna mig om att jag inte behöver någon kille i mitt liv!


33 kommentarer33 kommentarer om “Tänj aldrig på era gränser!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Men tänk om något har hänt? Skall han inte få en chans att förklara sig?

  Reply
 • … ehh ja det är säkert troligt att det skulle hända nåt precis just när dom skulle höras, njaa det tror jag mindre på! Sorry!

  Reply
 • Ja skulle det vara så att han hamnat på akuten så lär det väl visa sig…

  Reply
 • Som vad? Enda ursäkten är att han ligger medvetslös någonstans. Om man får förhinder tar det en minut att skicka ett sms och säga “sorry, fått förhinder”. Tjejer ska aldrig sitta och vänta på killar, hitta på ursäkter och analysera bort deras sviniga beteende. Är han intresserad och bryr sig om dig på riktigt kommer han höra av sig, om han bara låter bli att dyka upp/höra av sig är han en opålitlig player och det är dags att blocka honom.

  Reply
 • Wow snacka girl power här 😀

  Reply
 • Jo men det fick han idag 😀

  Reply
 • Word på den! Helt rätt tänkt. Killen är inget att lita på, om han gör så från första “start” så att säga är han verkligen körd! Go girl! 😀

  Reply
 • Haha ja det finns gott om dom där ute 😉

  Reply
 • Jag förstår att du blir arg och irriterad. Men kanske man får ta ett samtal och höra vad den andra har att säga, även om jag också hade varit svinförbannad över en sån sak. Men jag vill ha svart på vitt innan jag rör upp grytan helt. Eller klipper banden. Men jag förstår hur du menar och tänker, tycker det är helt rätt. Det finns alltid någon annan därute som är bättre passande då.
  Jag brukar säga, “alla män är svin, det handlar bara om att träffa rätt svin som passar just dig..”
  Förresten vad fina ni ser ut, jättesöta i kläderna. 😀
  Hoppas det ändå var kul

  Reply
 • Hur kan man skriva alla män är svin otroligt barnsligt !! Och inte trevligt.

  Reply
 • Ja han fick en chans att förklara sig, det förtjänar alla. Sedan gör jag lite vad jag vill med den infon… 😉
  Haha tack, ja det var kul!

  Reply
 • Håller med dig exakt! Och jag tycker det är extremt bra att du delar med dig av en sån här text framför allt till unga tjejjer. Vet ju inte hur du och M hade det, men en kompis sa nu när han är med i ph stackars Annica som ska behöva se det. Sa att du nog är ganska nöjd över situationen och hur ditt liv ser ut idag. Känner ju inte dig alls men följt dig sen big brother och girl vad du växt i mina ögon! Var i ett destruktivt förhållande när jag var yngre (16) så väldigt ung. Blev tsm med den populära snygga killen i skolan och va så rädd att blir av med honom att jag lyssnade på hans ursäkter osv. Idag är jag 33, och tänker exakt som dig. Kommer ALDRIG sitta och böla över en kille igen. var singel i 5 år, knappt dejtade utan levde Life med mina älskade vänner och reste och idag är jag sjukt lycklig sen 3 år. Med en kille jag självklart kan tjaffsa med men som aldrig svikit mig på något sätt. Vi umgås med vänner tsm, går ut och har bara sjukt kul tsm. Sa exakt som dig till honom första dagen, att jag tar inge skit. Alla kan göra misstag (inte otrohet) men 2 gånger är en vana och då är du klippt. Tror han känner att jag menar allvar och känner faktiskt att OM han skulle tabba sig är det hans förlust och boy bye. Blev väldigt långt nu men man ska inte vara rädd att vara kär, men man ska inte vara dum och naiv. Älskar din blogg och tack för att du är personlig som du är nu. ha en grym helg

  Reply
 • Ja man måste lära sig att säga ifrån i tid!
  Alltså ja, jag är väldigt nöjd med hur det är för mig och vill verkligen inte byta bort det mot något!
  Åh älskar Beyonce-citatet! 😀
  Tack för att du följer mig här, ha en grym helg du med!

  Reply
 • Brukar aldrig kommentera, men det här var EXAKT vad jag behövde läsa idag. Så TACK! 🙂

  Reply
 • Fy fan vad skönt att höra! You go girl!

  Reply
 • Förstår inte varför Marcelo måste tas upp, vad har han med hennes förhållande att göra, han är ju med i PH han var singel när han började spela in PH
  han måste ju få göra vad han vill, det är väl 7 år sedan det tog slut, tycker att det är privata saker, skriv inte det på bloggen tycker jag, Marcelo skriver
  aldrig skit om sin ex,står absolut inte på Marcelos sida, om det är Marcelo, tycker jag dom ska reda ut det själva och inte skriva det på bloggen för vi har
  inte med det att göra!

  Reply
 • Har du hört talas om PUNKT? . . . .

  Reply
 • What?!? Tror inte det gäller M…..hon har gått vidare från den….. killen?!? För länge sen..fattar inte vad du menar??

  Reply
 • Ni som kommenterar om Marcelo på Annicas blogg, skriv på Marcelos blogg istället!
  Vad han gör och inte det är hans sak! Det är ju längesen det tog slut, båda har ju gått vidare!

  Reply
 • Im sooooo over him! 😀

  Reply
 • Gjorde eeexakt samma igår och är på så dåligt humör idag!!! Vill också med er ut hahaha! Tror främst jag blir besviken på mig själv för att JAG lät mig luras och såg fram emot att ses. Jävla idiot. Men jag ska köra på samma inställning som dig, det känns ju bättre imorgon redan, det vet jag ju 🙂

  Reply
 • Hahaha hittar du oss ute ikväll är det bara att haka på. Ju fler desto roligare 😉

  Reply
 • TACK för att du delade med dig av denna text Annica! Precis vad jag behövde läsa idag. Är i samma sits, träffar någon ibland för sköna stunder men har märkt att det blivit på hans villkor, när det passar honom. Jag har slutat höra av mig överhuvudtaget, men så kommer hans samtal och jag går med på att ses för jag tycker det är härligt när vi väl ses. Men så kan han sticka abrupt när det passar honom, säger att vi ska ses snart igen sen går han under jorden tills det passar honom nästa gång. Blockat honom i perioder men då ringer han dolt istället. Har satt ner min fot nu och satt en gräns. Det får räcka nu.

  Reply
 • Ja det är inte okej. Det ska vara på bådas villkor! Härligt att höra att du satt ner foten, helt rätt!

  Reply
 • Såååå bra!!! Önskar jag hade kunnat vara så tuff i mina singelår i 20-25 års åldern 🙈 och det med att inte dricka alkohol och tro sig hitta lycka eller bekräftelse hos nån annan för kvällen. Om jag ändå vorit mitt kloka 30 års erfarenhet redan då. Så fint att du delar med dig, hoppas många yngre tjejer tar till sig!
  Stor Kram till dig fina Annica
  Älskar dina makeup tips by the way 😉

  Reply
 • Men blir ju bara klokare med åren, så är det och jag hoppas att det är många tjejer därute som vet att alla förtjänar respekt!

  Reply
 • Hoppas ni som råkar ut för en sådan kille säger till honom vad ni tycker och tänker. Skit ska ha skit.

  Reply
 • Ja exakt! Man ska säga ifrån och vara tydlig direkt!

  Reply
 • Ja man mår bättre att säga vad man tycker. Så slipper man grubbla på det och kan släppa det. Det finns många bra killar.

  Reply
 • Detta tåls att skriva!! DU Är bäst! Självrespekt som smittar av sig Annica. Love u❣️

  Reply
 • Alltså bästa inlägget jag läst på länge! Aldrig vänta på en kille! Och gör dom så en gång så är det adjöss med dom.
  Alltid sätta sig själv före en kille!
  Du är grym Annica 😀

  Reply
 • Det är standard, att killar gör som dom vill,spelar svår & inte ger en ett svar tillbaka. Kärleken kommer när den kommer, den kommer när man minst anar det. Du är lyckligt lottad att du har vänner runt om kring dig, det är det finaste man kan ha. Ha det bäst!

  Reply
 • Hej!!
  Kan du ligga på mage nu efter du opererat dig?
  Tänker mest efter operationen när du förstorade brösten, isåfall hur lång tid tog det innan du kunde göra det?
  Har själv funderingar på att lägga i 175cc men är nojjig över att inte kunna ligga på mage efter haha😁

  Reply