Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:25 | October 11, 2018

Rejäla karlar och Oktoberfest

Innehåller adlink

Tröja- Klick! // Glansen i mitt hår är från den här produkten- Klick!

Hej på er!
Imorse var jag på en magisk morgonpromenad, det är så friskt väder och jag kan inte sluta uppskatta naturen just nu för den är så vacker. När man möts av en soluppgång som värmer, de fantastiskt vackra färgerna på träden, alla löv som ligger på marken som Stitch älskar att hoppa omkring i. Om jag gifter mig så kommer jag garanterat att göra det på hösten. Tänk er typ bröllopet i Twilight mellan Edward och Bella fast under hösten, hur magiskt!? 😀
Idag har jag en rolig dag framför mig. Kl 12 ska jag på återbesök efter bröstoperationen det har gått 8 dagar sedan jag förminskade mina bröst och från dag 1 har det gått hur bra som helst. Jag har inte haft ont, inga problem med att sova, röra på mig eller så. Det enda jag känner är att det inte vart jobbigt att få träna just för att jag har så mycket energi om dagarna och måste få ur mig det genom träning. På så sätt äter och sover jag bättre så jag ska prata med min kirurg Mats von Wachenfeldt om jag får börja cykla, köra crosstrainer men ha armarna på de handtagen som är fast, köra isolerade benövningar/ maskiner så länge jag inte kopplar in bröstmuskeln eller gör skumpiga övningar. Kroppen läker ju mycket bättre om man har bra cirkulation och syresättning i kroppen. 😀
Sedan ikväll kommer ett helt gäng över till mig. Det blir jag, Xenia, Beatrice, Philip, Alexandra och hennes kille och vi alla ska sedan iväg på Oktoberfest. Ni vet korta kjolar, knähöga strumpor, push up… fan att jag inte väntade ytterligare någon vecka med bröstförminskningen för då hade jag vart hemma haha! Jag har aldrig vart på något sådant innan men jag förväntar mig rejäla karlar som dricker bärs ur stora ölglas och coola brudar med flätor som kan bära typ 20 glas i varje hand. 😀

Ååååååh gud kolla in den där lilla tungan. Hon ser ut som en liten ET phone home… 😀

Där stack hon…


4 kommentarer4 kommentarer om “Rejäla karlar och Oktoberfest”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Underbar tröja!! Vem fotar dig när du är ute på dina promenader?

  Reply
 • Haha skulle precis skriva exakt samma fråga😄 är dessa bilder👆 från promenaden i morse eller från en annan gång när någon fotat?

  Reply
 • Hahah det är Daniel som tagit dom från en annan dag 🙂

  Reply
 • Nu kanske du hade trott att jag skulle svarat “min nya kille” eller så 😉 Meeeen det är ju bara min älskade Daniel 😀

  Reply