Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:57 | October 10, 2018

Vapen och jaktkläder

Innehåller adlink


Hej!
Igår kväll kom ju min pappa och då vi inte sets på hur länge som helst så tog jag time off för att bara hänga med honom. Jag skulle ju även iväg på ett frukostevent idag men fick avboka i sista sekund för att pappa och jag skulle hänga på förmiddagen. Han åkte hit ner för att kolla på lite nya jaktvapen och jag hakade på.
Jakt är något som jag är uppvuxen med, jag har vart med pappa och jagat men jag har själv aldrig skjutit något och har ingen jaktlicens. Men det hade vart kul att ta en sådan bara för att och sedan spatsera runt i skogen med en snygg outfit haha.

Men medan han kollade vapen på Walter Borg så fick jag leka runt i butiken och testa lite olika outfits och jag kan väl säga såhär att det är verkligen skillnad på kläderna vart i Sverige man är. Alltså jag har nog aldrig sett någon i den Norrländska skogarna med den här typen av outfit, den känns väldigt bratig, schteeekig och typ “hej jag bor i Stockholm, har en rik familj och jag precis tagit en jaktlicens bara för att min pappa tvingar mig”.
Haha hoppas jag inte trampar någon på tårna nu. Det är en jäkligt nice dressad outfit och jag hade absolut inte haft något emot att ha på mig detta i skogen men jag vet inte hur nice det är att gå med detta över myrar med lera upp till knäna, plumsa i djupsnö och genom barrskogar. Den här känns lite mer anpassad för fågeljakt så jag skulle behöva byta ut min lilla Boston Terrier mot en Kleiner Munsterländer och kanske även dragit på mig ett par skinnhandskar.

Och istället för att pimpa upp min outfit med en handväska så frågade jag personalen, vilket vapen behöver jag till den här outfiten och fick mig en Holland & Holland för 150,000kr i näven. Kände mig faktiskt riktigt bekväm i denna look, lite Ralp Lauren över det hela. Jag som annars är en lite mer streettjej a la hoodie och mjukisar kan faktiskt tänka mig att börja kolla in lite kavajer, stövlar och skinnhandskar. 😉
Det var i alla fall en supermysig förmiddag som vi avrundade med en lunch sedan åkte pappa hem tillbaka till Östersund. Jag måste ta och planera in när jag ska dit igen, tänk att senast jag var där var över julen. Tiden har liksom bara runnit iväg för mig men jag är så glad att pappa var här nu och att min mamma och lillasyster kommer i början av november. <3
 


4 kommentarer4 kommentarer om “Vapen och jaktkläder”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Skitsnyggt! Andrea Brodin har jättefina jakt-outfits. Man blir ju nästan sugen på att jaga ju! 🙂

  Reply
 • Är det sant!? Kanske måste kolla in 😀

  Reply
 • OMG vad cool du ser ut !!!
  Häftiga kläder och dyrt som attans 🙂
  Hoppas ni hade skoj, du och din far.

  Reply
 • Haha tack!
  Ja vapnet kostar ganska så mycket pengar och det är pga den är handgjord 🙂
  Ja vi hade det kul tillsammans, som alltid!

  Reply