Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:01 | October 8, 2018

Mina topp 5 skönhetsprodukter!

Innehåller adlinks


Fick frågan om jag kunde lista mina topp 5 skönhetsprodukter och självklart kan jag göra det. Dock ändras den här listan lite då och då, det är vissa typer av produkter som jag inte kan vara utan men inte specifika märken. Men min lista kommer här utan inbördes ordning och jag har länkat alla produkterna:
1. JAN MARINI RENGÖRING
Det är en ansiktsrengöring som jag använt i typ 6 år nu tror jag. Innan den använde jag MD Formulations och dessa två är rengöringar med syra för att grundligt städa ur huden på djupet och återställa PH-balansen. Alla hudtyper kan använda denna typ av rengöring för att få en bra balans och jämn fin hud men kom ihåg att vara noga med att vänja in den till en början så du inte går på för hårt! Jag började att endast använda den på kvällarna i typ två veckor, sedan gick jag över till morgon och kväll och jag har inga problem med min hud, den är väldigt jämn och fin i tonen och strukturen.
Ibland kan jag gå ifrån den och köra andra typer av rengöringar bara för att testa men det slutar alltid med att jag går tillbaka till den. Den här rengöringen masserar du ut direkt på huden, med eller utan smink. Låter den sitta på under tiden du typ borstar tänderna, masserar upp den igen med blöta fingrar och sedan sköljer du av. Har du makeup så tvättar du två gånger! 😉
Pris: 399kr -HÄR!

2. BIOTHERM AQUASOURCE
Jag använder endast ansiktscremer som ger fukt till huden och den som jag använt sedan februari om jag inte minns fel är Biotherms senaste Aquasource som är så behaglig. Inte nog med att den proppar huden med massa fukt så får man en fin glow också till huden. Den här använder jag morgon och kväll och jag lägger även tillhörande serum innan för att slussa ner cremen ännu djupare. 😉
Pris: 375kr -HÄR!

3. BAREMINERALS COMPLEXION RESCUE
Min absoluta makeupbas genom tiderna. Från den dagen jag testade denna har jag vart hooked och jag är övertygad om att den alltid kommer att vara med mig. Eftersom jag har så pass bra hud så är det inte mycket jag behöver att arbeta med så denna bas passar mig lika bra till vardags som när jag går på röda mattan. Man får en lite lätt Photoshopad look, man ser bara otroligt jämn och fin ut i tonen och en fantastiskt friskt glow!
Pris: 445kr men just nu är det ta 3 betala för 2 -HÄR!

4. GLOW
Det här är en produkt jag inte klarar mig utan men det är inget specifikt märke. Här kan jag variera mig från dag till dag men just nu använder jag Milani Stellar Light HIghlighter Palette Rose Glow… Försök att lägga det på minnet haha. Den är grym just för att den innehåller tre färger, en vit, champagne och en lite mer rose som är grym att arbeta med för att skapa lite contouring i ansiktet med endast highlight. Jag använder tex den vita på nästippen och i ögonvrån, den lite mer champagnefärgade på kindbenens högsta punkt, näsryggen och vid brynen. Medan den rosefärgade använder jag för att toppa mitt rouge lite med för att ge den en fin glow. En fantastiskt produkt som inte heller är dyr, ett budgetkap!
Pris: 229kr HÄR!

5. HAIRTALK
Mitt hår, mitt otroligt fina hår är dessvärre inte au naturel. Underbara @ThereseFrieberg är personen som fixar mitt hår numera och inte nog med hennes grymma färgningstekniker så använder vi oss utav Hairtalk. Det är extensions som man tejpar in i håret och det är den mest skonsamma tekniken om man vill harlöshår. Jag känner mig så naken utan mitt långa svall, det har fasen blivit en del av min identitet haha. Jag känner mig lite coolare och mer som jag när jag har långa vågor. Jag kan skippa makeup och snygga kläder så länge jag får ha ett snyggt hår så känner jag mig grymt snygg och det är tack vare Therese och Hairtalk! 😀
 


14 kommentarer14 kommentarer om “Mina topp 5 skönhetsprodukter!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilket nummer har du på foundationen? Och vad har du på läpparna? 😍 Du ärså fin 😍

  Reply
 • 8 och på läpparna brukar jag köra Loreal Balmain Urban Safari

  Reply
 • Vilket exakta läppstift har du av Loreal Balmain Urban Safari här på bilderna? Super Snyggt!!

  Reply
 • Hej använder du ngn av de andra jan marini produkterna? Varför använder du inte deras dag och natt kräm istället för biotherms om du gör det? 😊 är det syror i biotherms produkter med?

  Reply
 • Nej jag tycker att Biotherms fungerar jättebra så jag vill inte ändra på ett vinnande koncept 😉
  Nej det är inte syror i Biotherm.

  Reply
 • Använder du något ansiktsvatten efter den rengöringen eller bara den sen ansiktskräm? 😊

  Reply
 • Nej jag använder endast den då man inte ska ha något ansiktsvatten till.

  Reply
 • Spännande tips! 😀

  Reply
 • Kul att du gillade det 😍

  Reply
 • Hur kommer det sig att du bytte från Elin till Therese? 😍

  Reply
 • Elin sa upp samarbetet och jag hade hört så mycket bra om Therese. Hon är i toppklass när det kommer till färgningstekniker så det kändes självklart att börja jobba med henne. Kolla in hennes instagram @theresefrieberg så förstår du vad jag menar 😍

  Reply
 • Hej annica. Vad kostar det att sätta i hairtalk i den längden du har ca? Är själv väldigt intresserad av att sätta i men känner att jag vet för lite om det ☺️

  Reply
 • Löshår kostar tyvärr en hel del, att sätta i ett nytt hår, färga och klippa in det kan ligga från 8,000kr och uppåt. Men man återanvänder håret ca tre gånger och sätter om var sjätte vecka så du har ju håret i ungefär fyra månader.
  Jag älskar Hairtalk och har svårt att se mig utan det 😀

  Reply
 • Hej!
  Var är din snygga Hoodie ifrån? 🙂

  Reply