Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:45 | October 1, 2018

Foreo UFO

Innehåller adlinks

För några år sedan åkte jag till Kroatien med Foreo på en seglarresa. Det var en upplevelse i sig, jag blev rejält sjösjuk för första gången i hela mitt liv och det var två timmar till land, vi hade poolparty mitt i havet, åt middagar på mysiga ställen och tittade på solnedgången från våra båtar. Då släppte dom Luna Mini.
Nu har dom släppt Foreo UFO mini- Klick!, dock är det den stora varianten ni ser på bilderna men jag kom på att jag inte hade visat er denna. Jag har sedan jag började med Foreo alltid tyckt att det vart en skön produkt. Man känner sig otroligt ren efter att man använt dom då de ger en lätt peeling på huden så huden ser alltid så himla ren och fräsch ut. Men UFO och UFO mini är ingen rengöringsprodukt utan den är mer behandlande, den ger huden ett ansiktsbehandling. Produkten använder LED-ljusterapi och värmeterapi som tillsammans med pulseringar gör att maskernas essenser kan nå djupare in under hudens yttersta lager.
UFO ger först värme som öppnar upp porerna, vilket hjälper hudvårdsprodukterna att absorberas lättare. Pulseringarna hjälper ljuset att nå djupare in i porerna och ger en avslappnande ansiktsmassage samtidigt som den gör att hudvårdsprodukterna bättre absorberas. Kombinationen av värme och T-Sonic-pulseringar tillsammans med rött, blått och grönt LED-ljus i förprogrammerade rutiner, ger dig möjligheten att få en effektiv och lite spaliknande behandling i bekvämligheten av ditt hem.
UFO-aktiverade maskerna är gjorda av mjuk mikrofiber och innehåller växt- och fruktextrakt, koncentrerade botaniska oljor och naturligt fruktvatten. Varje mask paras tillsammans med en förprogrammerad behandlingsrutin via FOREO-appen som du laddar ner till din telefon, för att boosta dess effekter och ge en strålande hy full av lyster. Älskar denna typ av teknik! 😀
Som jag nämnt innan så är hösten lite av ansiktsmaskernas tid, tillsammans med ett kashmirset och en kopp te framför tvn på kvällarna. Och inte nog med att jag är en skönhetsnörd så älskar jag teknikprylar så det här är en rolig kombo för mig samtidigt som den gör något bra med huden! 😀
Den finns då i en full size som kostar ca 2800kr… öh det är mycket pengar. Det är sjukt mycket pengar för en sådan här produkt och visst att den är nice men det är inget som jag skulle säga är ett måste i era badrum. Den finns då även som mini och priset på den är ca 1800kr och ja även det är sjukt mycket pengar.
Jag vet inte om Foreo tar så mycket betalt just för att teknologin är så avancerad eller om det är som med märkesgrejer, att man bara betalar för just märket. Men om ni vill testa någon produkt kan jag rekommendera Foreo Luna Play- Klick!, den kostar 299kr, är i en perfekt size för att komma åt i hela ansiktet och ger lika bra resultat som en fullstor! 😉
Om ni vill läsa mer om Foreos produkter kan ni göra det här!


2 kommentarer2 kommentarer om “Foreo UFO”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här