Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:29 | September 28, 2018

Sovmorgon


Idag tog jag sovmorgon. Jag har sovit så dåligt inatt och vaknat flera gånger så den här dagen kommer att bli tuff att ta sig igenom… Så när jag vaknade så plockade jag fram så jag kunde göra rostade mackor med Philadelphia, tomater och juice. Det var så jäkla gott! När jag berättade det för Xenia så fick hon en chock, “har du ens en brödrost?!” Well tänka sig det har jag, dock är det första gången som jag nu använder den på år och dagar. 🙈
Idag blir det ingen träning för mig då jag ska spela fotbollsmatchen imorgon. Så den här dagen ska jag bara ta det lugnt, jobba på så gott jag kan och njuta av att det är fredag. 🙏🏻


2 kommentarer2 kommentarer om “Sovmorgon”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Grymt av dig Annica att dela med dig av din slappardag ♡ nu är inte du som andra influencers men ibland känns det som om alla skapar samma typ av content (shopping, resor, restaurangbesök osv med perfekta bilder). Det är såklart också kul att läsa men det här inlägget du skriver känns så jävla sant och ärligt. Jag sitter hemma i en fläckig tröja och bara sorterar och rensar grejer hemma eftersom jag är gräsänka. Känner mig mindre tråkig när du också har en lite segare dag.
    Tack för att du delar ditt liv och inte bara “content”.

    Reply
  • Härligt! Hoppas du får en fin helg och lycka till med fotbollen! 😍

    Reply