Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:52 | September 28, 2018

Flytthjälp


Dåså, ligger hemma hos Ellen efter en eftermiddag/ kväll där jag och Xenia hjälpt henne att flytta in hos Niclas. Vi städade ur hennes gamla lägenhet och sa hej då till den, kändes lite sorgligt typ. Alla myskvällar och minnen som vi har därifrån tar vi med oss och skapar ännu fler här i hennes nya hem.
Vi ska kolla lite Ex on the beach och beställa mat från Foodora, hur mysig fredag?! Även fast att det har vart tufft att städa, bära etc så är det ju så härligt att hjälpa vännerna och samtidigt umgås. Sedan har vi ju alltid roligt när vi hänger. Ni kan ju bara kolla min Instastory @akaannica så fattar ni ju vad jag menar. 😂
Imorgon bär det av till Västerås så det blir inte så jättesent ikväll. Jag är så taggad på morgondagens match och vi kommer även sova kvar i Västerås och gå ut och käka på kvällen efter matchen. Så ja, det blir en väldigt rolig helg med andra ord! 🙌🏻


4 kommentarer4 kommentarer om “Flytthjälp”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Heej Annica! Vet du varför min concealer och smink lägger sig i rynkorna under ögonen? Får panik för de ser ut som jag är jätte rynkig och gamma når jag vill täcka mina blåa ringar 😉 kan man göra nåt åt de??

  Reply
 • Använder du ögonkräm? Neostratas har tagit bort mina små små “torrhetsrynkor”. Och använd primer! Och använder du en concealer för just ögonen? Huden där är ju annorlunda

  Reply
 • Haha haru bara bh å uppknäppt skjorta när du hjälper en kompis att flytta??😅 såg kul ut

  Reply
 • Jag visste inte att vi skulle hjälpa till att flytta förrän jag kom fram. Fick höra “fredagsmys” men blev lite lurad 😀

  Reply