Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | September 26, 2018

Nya dofter från Juicy Couture & Jimmy Choo

Innehåller adlinks

Lite nytt på doftfronten från Juicy Couture och Jimmy Choo, dofter som verkligen överraskar måste jag säga. Jag har fått det intrycket att JC ofta kommer med ganska tunga signaturdofter, när någon bär dom så känner man direkt att “aha… hen bär Juicy”. Hur många av er som läser detta har tex en Viva la Juicy hemma? 😉
Men där här gången kommer dom med något helt annat, släng dig i väggen- annat. Dom kommer med Oui som är en frisk och fruktig doft som jag egentligen tycker passar mer till våren. Men den här doften är inspirerad av en ny generation JC-kunder. Den öppnas upp med sprudlande doftnoter av vattenmelon och citron som sedan mjukas upp av acai som sedan balanseras av söta päron. Verkligen raka motsatsen av de tidigare dofterna vilket är hur nice som helst, jag älskar kontraster! Så ni som vart lite tveksamma till Juicy Couture innan pga deras lite tyngre dofter, ni bör känna på denna och låt flaskan flytta in hos er för hur magisk är inte bara den!?
Flaskan är ett statement med sin uppdaterade form och flerfärgade glaskomposition. Mjuk rosa som övergår till orangerött speglar den feminina sidan och den stora guldkedjan som draperats runt flaskan ger en provokativ känsla.
Nu kommer en av mina fumliga beskrivningar av personen som bär denna doft, men ja… here we go: Jag upp en bild av en yngre kvinna med attityd. Vågar ha skrikiga färger på sina kläder, rejäl platå på skon och vågar go bananas med sin makeup. En person som hellre sticker ut med sin look istället för sin personlighet. Doften är som sagt väldigt lätt och frisk men flaskan kan förvirra en litegrann då den har rejäl attityd.
Pris: Just nu från 436kr här- Klick!
Sedan kommer då Jimmy Choo som kommer med en väldigt mjuk sensuell varm doft. Den är glamourös samtidigt som rolig och förförisk. En kvinna som har förmågan att dra till sig all uppmärksamhet! Låter nästan som Annica på flaska haha! 😉
Doften öppnar upp med svart plommon som ger en härligt feminin karaktär. Mjuk och krämig tonkaböna i basen förstärker doftens sensuella känsla. Flaskan är i samma form som tidigare och den är en symbol för romantik och passion.
Den enda personen jag tänker på när jag ser en Jimmy Chooflaska är Camilla Jacobsen som var med i samma Big Brothersäsong som mig haha. Men den här doften ser jag på en mogen kvinna med lite mörkare drag. Har ni sett One Tree Hill så tänk er Brook Davis, hade en sådan person kommit in i min butik och letat doft så hade jag presenterat denna. 🙂
Pris: Just nu nedsatt till 499kr här -Klick!


1 kommentarerEn kommentar om “Nya dofter från Juicy Couture & Jimmy Choo”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här