Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:30 | September 26, 2018

Håret gick av!

Men vad är detta? Hade inte jag precis kapat av mig håret? Jo det hade jag och det var ju hur nice som helst, äntligen en förändring var känslan. I samband med att jag tog ur löshåret, satt i nytt och klippte av längden så passade jag på att testa en ny hårvårdsserie. Livet som skönhetsbloggare, man är ju lite av en testkanin och då kan olyckor ske vilket det gjorde denna gång.
Under en veckas tid tvättade jag mitt hår med den här hårvårdsserien och efter varje tvätt kände jag att mitt hår blev ganska torrt och frasigt. När jag borstade håret så gick topparna av och jag fick såklart panik då jag precis hade fått en helt ny look. Jag pratade med @ThereseFrieberg och när hon fick se mitt hår fick hon en chock. Aldrig något som varken hon eller Hairtalk hade sett eller hört innan så vi fick beställa nytt hår och göra om allt. När jag väl satt i frisörstolen och mina Hairtalk plockades ur såg det ut som att dom suttit i flera månader, dom var så torra och fnasiga. Det gjorde ont i min själ att se håret så trasigt.
När Therese frågade mig vilken serie det var och jag berättade att det var Kerastase Botanica så trillade poletten ner. Tydligen så är det Kerastases ekologiska variant och den har en “peelande” effekt på hårytan och ska göra det mer krispigt. Inget som jag allt trodde och jag vet inte ens om jag förklarar det rätt men ingen serie som man ska använda om man har Hairtalk, det har vi i alla fall kommit fram till. Tydligen var det fler av hennes kunder som hade vart med om samma sak när det kommer till den serien… Så från och med nu kommer jag bara fråga Therese vilka serier som jag kan använda och ska jag testa något nytt så dubbelkollar jag med henne innan! Annars är det Hairtalks egna serie- Klick! som rekommenderas och tro mig när jag säger att jag kommer att vara den serien trogen efter det här!
Och vad hände med längden? Well när vi satt där och Therese hade satt i alla fästen så tittade gav hon mig en blick och sa “du vill ha den här längden va?” och jag skrattade tillbaka och skrattade. Hur kunde hon se det? Alltså mid length i all ära men det här är ju mer jag. Jag känner mig lite coolare med långt hår och har jag det så behöver jag inte tänka på så mycket annat. Och sedan sa hon även att vill jag korta av det så kan vi göra det någon annan gång, hellre det än att vi kapar mycket den här gången och jag ångrar mig. Så det blev som det blev och jag gillar det som fan alltså. I´m back! 😀


8 kommentarer8 kommentarer om “Håret gick av!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad fint håret är nu. Tycker längden är bra.

  Reply
 • Fint i båda längderna. Tycker dock du ser mer sofistikerad ut i mellanlängden.

  Reply
 • Fina du, vad läskigt det låter men vad härligt att det gick bra!
  Du ser otroligt fin ut

  Reply
 • Hej,
  Vill gärna veta vilka färger du har på ditt hairtalk?😍 super snyggt.

  Reply
 • Helt rätt, om du trivs bäst i långt hår så skall du ha det! Så länge håret mår bra av löshåret och inte tar för mycket stryk så är det ju OK annars får du kämpa och spara ut ditt egna vettja! 😀

  Reply
 • Jag är nu tillbaka på sociala medier efter ett kortvarigt psykbrejk. Läs om hur jag kom tillbaka på rekordtid..
  https://nouw.com/sassabassa/jag-ar-nu-tillbaka-pa-sociala-medier-34622193

  Reply
 • Äkta dietpiller, Slimex.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.
  Vid seriöst intresse hör av er hit
  [email protected]

  Reply
 • Bara att köra som man vill

  Reply