Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:41 | September 23, 2018

AW, bokrelease, 30-års brunch och gala

Innehåller adlinks

Åh vilken härlig söndag. Jag ligger i sängen och jobbar, standard med akustiska covers i bakgrunden. Kan dock inte ligga så jätteskönt då jag har asmycket tvätt i sängen som måste vikas in innan jag lägger mig.
Men nu kommer min helg i bilder. Det har hänt en hel del så det känns som att denna helg vart dubbel så lång men trots det har jag bland annat mina företagspapper att ta itu med plus att jag ska sätta ihop ett mixtape. 😉
FREDAG: Jag och Daniel var bjudna till en AW med Hanna Liska PR på Berns. Det brukar alltid ta lite emot att åka iväg på event men när vi kom dit var det så skön stämning, softa människor och god mat. Vi åt sushi, jag tryckte macarons för att jag var värd och fick lära känna lite nya människor inom PR-branchen.

Tycker det är så bra att de som håller i event snappat upp att alla människor inte dricker alkohol och har riktigt goda alkoholfria alternativ! Detta bubbel var supergott!

Tröja- Klick!

Jag måste bli bättre på att klä upp mig inför event känner jag nu, jag har blivit lite för bekväm!

Dessa var brutala, en macaron med en shot av lönnsirap.

Mitt sällskap för kvällen!

Alla gick hem med varsin personlig gåvopåse.

Efter det eventet så åkte vi till Clarion i Skanstull för där hade Thomas Sekelius sin bokrelease. Varken jag eller Daniel var hemma när vi skulle få inbjudan så dom ringde oss när vi var på väg till mitt fallskärmshopp. Det resulterade i att vi missade att det var ett tema… Man fick varsitt årtal som man skulle representera så när vi kom dit var alla så spaceade och ja ni såg ju liksom vad jag hade på mig. Men jag kände att det fick vara då vi kom dit för Thomas skull och gratta honom till sin första bok. Så himla kul, häftigt och det är alltid så jäkla inspirerande när folk i ens omgivning gör något sådant här stort.

När jag såg detta fick jag direkt idén att när jag fyller 30 ska jag ha 90-talsfest då jag är född just -90. Det här var så nostalgiskt och jag höll mig till 90-talsbordet mest hela kvällen. 😀

Kommer ni ihåg dess? Big baby pop, biiig baby pop! Åh jag kommer till och med ihåg låten. 😀

Grymma Thomas! Han höll så fint tal om hur viktigt det är att inte definiera människor efter deras kön. Alla ska ha rätt till allt och alla ska fan få gilla smink! 😉

Tröja (liknande) -Klick! // Halsband- Klick!

LÖRDAG: Min vän Åsa fyllde hela 30 denna vecka. För ett år sedan såg situationen helt annorlunda ut. Det var jag, Åsa, Marjorie och Pischa. Fyra helt träningstokiga tjejer som hittade på så mycket tillsammans och nu har Åsa förlovat sig, fått barn och fyllt 30. Marjorie väntar barn, Pischa har öppnat WörkOut the Studio och öppnar snart WörkOut Center. Och här sitter jag, råsingel med en hund. Men jag är lycklig ändå! 😀

Tänk vad fort det kan gå med allt och hur livssituationer ändras. Men alltid när vi ses är det som inget har förändrats. Många blir annorlunda när de träffar en partner eller skaffar barn men inte dessa brudar och det är därför jag älskar dom så mycket!

Jag, Mayo och födelsedagsbarnet Åsa. Vi saknade Pischa men hon sprang ett lopp med WörkOut.

IQ, Elaine och Pamela.

Jacka: Diesel // Skor: -Klick!

På kvällen var det dags för händelse nr 2 vilket var en frisörmässa med Wella och GHD. Jag jobbar ganska tajt med båda märkena så jag och Daniel var ditbjudna för att se showerna och träffa alla härliga kreativa frisörer som vi har i detta land.

Blus -Klick!

Vi fick platser längst fram för att se de häftiga lookerna som frisörer skapat. Sådana här visningar är så roliga att se för det är verkligen hela modellen som får stå i centrum. När det är kläder som ska visas så är ansiktet och håret ganska neutralt…

Representat från GHD visar upp deras senaste styler som jag har hört är asbra!

När jag såg hennes hår fattade jag varför jag klippte av mitt!

En väldigt rolig helg som nu avslutas med att vika tvätt och sätta ihop ett mixtape. Hoppas att er helg var magiskt så laddar vi batterierna till nästa vecka!


10 kommentarer10 kommentarer om “AW, bokrelease, 30-års brunch och gala”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad annorlunda ditt hår ser ut nu jämfört med de första bilderna när du precis klippt dig? Då tyckte jag det såg så tjockt och avklippt rakt av lixom..men nu tycker jag det ser nice ut!👍

  Reply
 • Tack, men det var för att det var precis nygjort och då är det lite tricky med löshår 🙂

  Reply
 • Gud vad gott med med brunch. 😊

  Reply
 • Ja och hur mysigt som helst!

  Reply
 • skulle du vilja skriva ett blogginlägg om hur det kändes psykist att va med i BB?
  ramla in på ngt youtube-klipp när du var med o fick åka till BB norge. hur var det jämfört med att va ”hemma” i sitt egna BB-hus?
  det måste varit väldans märkligt, tänker just eftersom det verkligen blir ett sånt socialt experiment. tror du det kan ha något att göra med den ångest du kan känna av ibland idag?
  vill du inte skriva om detta så gör du det inte, men vart bara nyfiken! 🙂 kram från mig

  Reply
 • Du inspirerar mig att dricka mindre alkohol. Tack <3

  Reply
 • Vad kul! Det är ju hur bra som helst 😀

  Reply
 • Kan du inte ha en frågestund snart? ❤️ Kanske på insta-live?? :D.
  Hur mår du nu? Hur går det med utmattningen och så? Kram

  Reply
 • Vad glad jag blir att eventet hade alkoholfritt ♡ du Annica har inspirerat mig till att bara dricka alkohol i stunder när jag verkligen känner för det och inte tacka ja till/beställa ett glas på ren rutin. Den insikten ger mig en maktkänsla som är häftig. Så tack!

  Reply
 • Men asså tipsa gärna om alkoholfria viner som smakar gott!! För de jag har smakat smakar ju vinäger😝! inte alls gott tyvärr. Verkligen försökt då man kan va sugen på vin men inte har lust att bli påverkad av olika anledningar..

  Reply