Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:25 | September 20, 2018

Behåll ditt fokus för att komma någonstans!

Innehåller adlinks

Träningsset- Klick!

Jag och Stitch stack till en hundrastgård nu på morgonen och kastade lite boll och hoppade hinder. Hon är så duktig på det och är otroligt lättlärd, jag ville ju verkligen få henne till en duktig agilityhund förut men tiden finns inte till.
Jag har lärt mig hur man ska göra för att komma någonstans och det är att alltid hålla sitt fokus på det som man verkligen vill. Det finns såklart tusentals saker som man tycker är roliga, som man vill lära sig och vill göra men behåller man inte sitt fokus på det som man vill göra av hela sitt hjärta så kommer man aldrig att uppnå det. Men först och främst måste man ju ta reda på vad man vill göra och det gjorde jag själv genom att testa på så mycket saker som möjligt. Jag har alltid vart en sådan person som vill testa och se om det är något för mig innan jag ens tar något beslut. Jag skulle tex aldrig kunna sätta mig på 5år plugg för att bli något för jag hade garanterat hunnit hitta något annat mer intressant. Men jag måste ändå medge att jag är rätt så impad av de som faktiskt gör det, de som är så pass målmedvetna att de lägger så många år på en utbildning för att satsa på det yrket!
Nåväl. Idag har jag tre hålltider varav den första är 12:30. Jag har ju gjort konsultation för att plocka ut mina implantat men det var ganska länge sedan så jag ska göra en till idag för att bara gå igenom allt en extra gång och sätta datum för när det här kommer att ske. Efter det ska jag möta upp Magnus Hedman som vill göra lite business. Han lade fram ett väldigt bra och intressant förslag när det kommer till hälsa och träning och finns det något som jag kan göra för att underlätta för alla andra när det kommer till den kategorin så är jag inte svår att övertala. Och efter det ska jag förbi Dry Lake som ville att jag skulle komma förbi deras AW, kan bli kul och sedan är det ju ändå på vägen hem så ett snabbt stopp hinner jag med innan jag rullar hem och försöker ta mig iväg på ett träningspass. 😀
Hörni jag gör en kampanj med Batiste på Instagram och jag måste bara säga det att det är ett sådant samarbete jag är så genuint glad över att få göra! Det samarbetet för mig passar som handen i handsken. Jag tränar ganska mycket och är mer eller mindre beroende av torrschampo. Jag älskar att kunna tipsa er om bra grejer som de flesta har råd med och Batiste är fasen en riktigt bra produkt med tanke på resultatet och priset. Men det jag ville säga var att nu blir produkterna blir ännu billigare! Bara en härlig liten nyhet sådär på torsdagmorgonen. 😀 Se de nya priserna här- Klick!

I hundrastgården.

Det är så himla härligt att ta den där timman på morgonen men den här knäppgöken!

Tips tips tips! För er som alltid frågar mig om bra låtar, jag lyssnar alltid på lugna låtar på morgonen och den här låten är så himla härlig att lyssna på! Lägg in den i er morgonlista! 😉

Är det någon av er som har en hund som alltid lägger sig såhär? Stitch lägger sig alltid såhär halvt under soffan med benen rakt ut som en groda. Haha!


6 kommentarer6 kommentarer om “Behåll ditt fokus för att komma någonstans!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • hahahha helt underbar stil

  Reply
 • Inte under soffan men vår lilla franska bulldog ligger precis sådär som en groda🐸 ska du ta ut inplantaten helt eller sätta in mindre?

  Reply
 • En kompis hund ligger i hundboet med ena halvan dvs framdelen hängande ut.

  Reply
 • Hej fina du! Tack för en toppen blogg 🤗 har också ångrat mina implantat och kommer också en dag dag ta ut mina, har bara inte vågat ta tag i det, men nu när jag äntligen kan läsa om din resa får det mig att äntligen ta tag i detta! Vore så tacksam om du kunde skriva om hur din op kommer gå till, och var någonstans du kommer göra det, jag har inte bokat konsultation än men kommer vilja gå till flera för att hitta den bästa så om det kändes bra för dig där du var kan man också tänka sig att boka där. Kram!

  Reply
 • Jag är nästan aldrig inne o läser på Bloggbevakning, men var inne där idag. Och för Annicas skull, och alla spekulationer att hon bara gör det för ett samarbete, så hoppas jag verkligen hon inte berättar vart hon går! Trovärdigheten skulle sjunka så oerhört om det visar sig va ett samarbete.

  Reply
 • Har ni fortfarande delad vårdnad om Stitch eller är hon mest hemma hos dig🐶? De små hundarna kan ju bli rätt gamla tänker jag. Blir det inte påfestande i längden eller är det en tillgång😊?

  Reply