Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:02 | September 18, 2018

30- 40min workout

Ligger i ansiktsmask efter en timma på gymmet. Idag körde jag passet som vi avslutade med i Marbella tillsammans med Nicklas Gull. Det var grand finale och jag kan väl säga att det är tufft men det var bra mycket tuffare där då vi körde lag och köttade konstant rakt igenom.
Men det här är ett perfekt pass att köra om man har en lucka på 30-40min och vill få en genomkörare av hela kroppen. Hela passet skrev jag upp så ni har övningarna här nedan. Man börjar med att ge allt i roddmaskin 250m innan man ens ger sig på nästa övning. Och innan man påbörjar en ny övning måste man göra 3st burpees. Kör igenom alla övningarna och våga ta tungt, vila så mycket ni behöver men kom ihåg att träning ska vara jobbigt! Så ta inte lätta vikter utan utmana er själva. Och sedan avslutar du genom att spurta 250m på rodd innan du är klar.
Detta går ju såklart att köra med en vän och på något sätt blir det tuffare då man peppar varandra och tar i lite mer. Då dubblar ni bara antalet av allt och vill ni utmana er lite extra så gör ni även 3st burpees varje gång ni byter av varandra. 😉


8 kommentarer8 kommentarer om “30- 40min workout”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hur klarar du att inte tvätta håret när du svettas så mycket? För du tränar ju typ varje dag och svettas jämt

  Reply
 • Jo men när jag svettas såhär mycket måste jag tvätta det 🙂

  Reply
 • Sån kämpe 💪🏽 Du ser mycket äldre ut med kort hår

  Reply
 • Well ska jag ta det som en komplimang? 😀

  Reply
 • Haha crossfit alltså. Roligaste träningen i världen men helt klart den mest idiotiska när det kommer till upplägg i förhållande till hur kroppen svarar på träningen. Crossfit har helt enkelt inte fattat att less is more när det kommer till antal övningar och reps, ännu mindre när det kommer till muskulär återhämtning både under och efter passen . Det finns inte något syfte med det där annat än att det möjligt vis ska vara jobbigt som fan och höjer skaderisken markant för varje övning 😂

  Reply
 • Fast jag tror du har fått helt fel uppfattning om crossfit, i alla fall om man utgår från ditt svar. Skaderisken är inte pga träningsformen utan det är för att folk som utför det inte är noga med tekniken. Många som har crossfitboxar är inte ens utbildade PTs i grunden, det räcker bara med en crossfitutbildning och sedan är man redo att köra. Därför är det så viktigt att gå till dom som verkligen kan och lär ut rätt.
  När man kör crossfit brukar det vara upplägg som så att först är det ett styrkepass som sedan avslutas med en AMRAP eller WOD men då är inte under så lång tid. Självklart finns det undantag som i det här fallet men kan man tekniken så är det absolut ingen fara 😉

  Reply
 • Hej! Vill inte att du ska ta illa upp, vet inte hur jag ska formulera mig bra men jag har lagt märke till att du inte följer eller gillar Nemo Hedens inlägg om Xenia, varken den senaste eller de innan. Min fråga är om du stöttar deras förhållande eller kanske inte vill förknippas med honom/skäms över att han har sitt förflutna..?
  Intressant och se hur du ser på saken. Förstår att det kanske låter som en hård fråga men menar det inte på ett ont sätt, lite dålig på att formulera mig bara <3

  Reply
 • Blir så himla glad och inspirerad att träna varje gång jag är inne på din blogg!!! Ska verkligen testa att köra mer crossfit.
  Du är grym annica! <3

  Reply