Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:10 | September 11, 2018

Grymt silverschampo och balsam!

Innehåller adlink

Före och efter.

Jag är så död, alltså verkligen sååå död. Det var ett sådant jobbigt pass idag på boxen och jag har nog aldrig svettats så mycket. Det var som att någon stod och hällde vatten i min skalle och det slutade liksom inte rinna och min muskler var så trötta att det var tufft att bara gå till bilen. Ni kommer att få hela passet senare för smarta jag bokade ju in ett padelpass nu kl 16… Vad tänkte jag med!? 😀

Hörni Bea sa igår att hennes hår hade blivit så gult efter bara några dagar här så jag lät henne testa ett silverschampo och balsam som jag tagit med från Keune. Jag har testat det några gånger nu och det är brutalt jäkla bra. Klättrar in på Top 3 av alla silverprodukter jag testat och ni kan se resultatet på Beas hår här. Hur bra blev det inte!? 😀

Pris: 199kr / flaska (300ml)- Klick!

Före.

Efter.

Efter.


4 kommentarer4 kommentarer om “Grymt silverschampo och balsam!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag tycker så himla mycket om din blogg, men kan du snälla tänka på att inte använda (eller iaf överanvända) uttrycket där du säger att du är ”död”. Jag har inte brytt mig om det så mycket tidigare, men det känns så tråkigt att läsa när du ju faktiskt inte är det minsta ”död”. Jag har just förlorat mitt barn. Mitt barn har dött, och det är fruktansvärt </3

  Reply
 • Förlåt, nu menar jag inget illa mot dig, det är verkligen jättehemskt att du har förlorat någon så nära dig som ditt barn men om hon ska ta hänsyn till vad alla tycker, tänker och känner om allt så kommer det inte funka, att ta hänsyn till ALLAS önskemål gör så man själv kan stressa upp sig och kanske gå in i väggen. Om du förstår vad jag menar?

  Reply
 • Nej, jag förstår att man inte kan ta hänsyn till alla. Självklart är det inte möjligt. Jag skrev bara ned min känsla jag fick när jag läste. Jag bloggade själv när jag var yngre, men erkänn att det låter trevligare i nyaste inlägget när Annica istället uttrycker att hon ”tog ut sig rejält” <3 Absolut inget illa menat mot Annica, hon är en helt fantastisk bloggerska!

  Reply
 • Hej Nicki, så fruktansvärt för det du har varit med om. Håller med dig 100%. Absolut finns andra uttryck som Annica kan använda som beskriver känslan och meningen av hennes hårda träning.
  Annica, när ska du slappna av och njuta av det fina livet du har nu? Det enda jag läser här på din blogg är träning o träning. Absolut, mkt bra av dig men känns lite för mkt av träning o träning bara. Jag saknar dina smink kunskaper, presentation nu mera.
  Alla läser inte din blogg bara för träningens skull.
  Du är så fin både med utseende och figuren, tänker att det skadar inte att du kanske ska tänka lite mer på dig själv o di a följare som är inte intresserad av träningen. Inget påhop eller illa menat, tycker att du ska verkligen njuta av dig själv, kram.

  Reply