Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:28 | September 5, 2018

Styla luggen

Innehåller adlinks

Jag tänkte i det här inlägget visa er hur jag stylar min lugg, eller ja det främre partiet av håret. Först lockar jag genom hela håret och sedan avslutar jag med “luggpartiet”. 🙂
Först och främst så använder jag värmeskydd i hela håret från Moroccanoil -Klick! sedan fönar jag det torrt med min Dyson -Klick! Sedan lockar jag mitt hår med ett stylingverktyg jag har haft sedan säkert 4 år tillbaka och det är GHDs 32mm- Klick! Men jag hittade en budgetvariant för 427kr här- Klick!

Såhär ser luggpartiet ut innan jag stylat det.Blev lite störd under tiden av min sötis som kände för att ge mig lite extra kärlek idag. <3
Här ser ni skillnaden på hur jag lägger luggpartiet. Jag lägger det inte som till vänster på bild att jag liksom viker bak hela luggen. Får fnatt när någon stylar mitt hår och gör så. Jag vill att håret ska falla fint åt sidorna men ändå att håret faller framåt lite. Så till höger lägger jag liksom stylern under håret och lockar bak det.Här ser ni en tydligare bild på hur jag själv gör och vill ha det.Det gör att håret faller fram men ändå öppnas upp bakåt vid kindbenen.


4 kommentarer4 kommentarer om “Styla luggen”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här