Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:15 | September 4, 2018

Isabel Marant X L´Oréal Paris

Nu avslöjas äntligen L´Oréals exklusiva samarbete som i år är med Isabel Marant. Förra året var det med Balmain och än idag är deras läppstift “Urban Safari” min absoluta favorit! Jag gillade verkligen den kollektionen och det var samma sak när dom gjorde ett samarbete med H&M, det var så mycket snygga grejer!
Men som sagt, i år är det den franska modedesignern Isabel Marant som har hållit igång sedan -94. Och hennes syfte med hela kollektionen är att det ska vara lätt att använda, och något man bara kan använda “on the go”, du ska kunna applicera det lätt med fingrarna och ha fler användningsområden men även enkelt göra om en lätt makeup till en som passar festen. Det känns ju verkligen som produkter för mig då jag älskar sådant som är multifunktionellt och går snabbt.
Hela serien släpps i butik 27 september men kommer ut tidigare online. Däremot så kommer vi inte få ta del av ögonskuggspaletten då detta är något som den nordiska marknaden valt… Lite trist. Jag frågade även Lina som jobbar på L´Oréal varför det inte görs några lacker, tycker det är ett perfekt komplement till olika makeupserier men tydligen så är det en stadig marknad rakt nedåt. Röda siffror överallt den bidragande orsaken är att allt fler går och fixar sina naglar på salong istället för att fixa som själva…
Nog om det och mer om kollektionen. Den består av tio olika produkter, det är till huden, läppar, bryn, fransar, kinder och ögonen:Så vi har sju läppstift med röda och rosa toner, kollar man på Isabel själv så bär hon nästan alltid röda läppar. På stiften står budskapet Smile och det är för att ett läppstift redan är fint som det är men det blir mycket vackrare om du bär det med ett leende. Isabel ville att varje produkt skulle ha ett budskap som man kunde ta till sig och bära upp produkten med den känslan.
Pris:ca 120kr Sedan har vi en lip- och cheek tint som anpassar sig efter vem det är som bär den så nyansen blir olika på alla. Det här är en produkt som jag gillar just för att jag är så mycket för cremeprodukter då man enkelt bara applicerar just med fingrarna. Men fördelen med denna är ju att den har en väldigt glossig yta så du får en väldigt snygg wet-look av den. 😉
Pris: ca 105kr
Sedan har vi en bryngele men den är även till för fransarna. Den har produkten intresserade nog mig mest då jag inte använder mascara till vardags, då kan det vara nice med fransar som i alla fall glänser till lite och ser sådär riktigt friska och starka ut. 🙂
Pris: ca 150krHighlightern hade inte kommit till L´Oréal ännu så detta var inget som vi som var på pressträffen kunde få med i vår presspåse. Men en krämig highlighter, kan det någonsin slå fel?
Pris: ca 130kr
Och sedan skuggan som vi tyvärr heller inte får ta del av, känns lite som Balmainfärgerna från förra året om jag ska vara ärlig. Jag fick ju tag på några plagg därifrån och denna påminner om den grön- svarta sammetskombon. 🙂
Pris: ca 150krSedan har vi lite bilder från morgonens event som då var på L´Oréals kontor mitt i city. Det serverades god italiens lunch samtidigt som vi fick en härlig presentation och även demonstration. 🙂


5 kommentarer5 kommentarer om “Isabel Marant X L´Oréal Paris”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad fina färger på läppstiften. Och highlitern verkar ju fin. Nu kommer smink nyheter så kul. Och vilket toppen väder i dag. Härligt.

  Reply
 • Ja det är så kul nu till hösten när nyheter kommer, det blir som en nytändning 😀

  Reply
 • När var det du skulle till Paris ?

  Reply
 • Skulle åkt idag men vi ställde in.

  Reply
 • Wow färgerna alltså! Vet du om det är mikroplaster i produkterna? Blir sugen på dem men vill inte ha plast i ansiktet…

  Reply