Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:16 | September 3, 2018

Jordgubbsskrubb i duschen

And they call it puppy love… Den låten är det enda som fattas i badrummet när jag duschar för den här skrubben från The Body Shop doftar på pricken som Ekströms jordgubbskräm. Jag vet inte hur många av er som kommer ihåg den reklamen eller som åt det till frukost med mjölk om morgnarna men ni som gjorde det kommer få flashbacks till det när ni har en skön stund med denna.
Jag skrubbar kroppen grundligt minst en gång i veckan men den här använder jag dagligen nu just för att doften är så härlig och sedan är inte den så jätterivig. Jag ser den mer som en duschgele med lite korn i för jag skulle inte sen den som en produkt som hjälper till att få bort gammal brun utan sol eller döda hudceller…
Hela kroppen ömsar ju skinn och hjälper vi till att peela den med jämna mellanrum så kommer huden få en mycket finare lyster, jämnare hudton och blodcirkulationen ökar. Det hjälper även till att motverka celluliter. Jag säger inte att det tar bort alla celluliter då det är en del andra orsaker till att vi faktiskt får dom också, men det är en bidrande orsak till att hålla dom borta. 😉
Pris: 155kr- Klick!

Produkten innehåller ju kallpressad jordgubbsfröolja så doften är precis som jordgubbskrämen från Ekströms. Så varje morgon efter duschen blir jag så sugen att sticka till affären och köpa jordgubbskräm. 😀


4 kommentarer



4 kommentarer om “Jordgubbsskrubb i duschen”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Har du provat deras schampo med jordgubbsdoft det ska visst vara bra. Ha en fin vecka.

  Reply
 • Nej det har jag inte. Har du gjort det? Om dom har samma doft vill jag mer än gärna testa! 😀

  Reply
 • Nej men jag kan köpa det och berätta vad jag tyckte. Tycker om att håret luktar äpplen eller jordgubbar. Och hört det ska vara bra schampo.

  Reply
 • Nu fick jag minnen! Den duschcremen har Bodyshop haft superlänge. Hade den nån gång när jag var tonåring på 90-talet. Luktade och såg ut som jordgubbskräm.

  Reply